Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nana! A Vista - szerintem - még egész frankón kompatibilis visszafelé a korábbi Windowsok irányába. Nem bántom a Vistát, elismerem azokat, amiket felvonultat. A Vista is olyan, mint au iPhone 3G: vagy rajong érte a csoport egyik fele, vagy gyűlöli a másik. Megosztotta az embereket. Én is használtam, és _használható_.
De a visszafele kompatibilitása HATALMAS kritikákat kapott. És tény, hogy vannak programok szépszerével, amik nem kompatibilisek vele, annak ellenére, hogy szerintem nagyon korrektül kompatibilis.Mi lenne, ha még csak kompatibilis sem lenne, ahogy te mondod?
Linuxoknál meg egészen más jellegű a kérdés. Azzá teszem komatibilissé, amivel csak akarom - szinte. És olyan gyorssá teszem, amilyenné csak akarom - egy határig. Persze kompromisszumok vannak és lesznek ennek a folyamatnak során. És a másik kérdés, mindezeket milyen áron tudom megvalósítani.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest