- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nana! A Vista - szerintem - még egész frankón kompatibilis visszafelé a korábbi Windowsok irányába. Nem bántom a Vistát, elismerem azokat, amiket felvonultat. A Vista is olyan, mint au iPhone 3G: vagy rajong érte a csoport egyik fele, vagy gyűlöli a másik. Megosztotta az embereket. Én is használtam, és _használható_.
De a visszafele kompatibilitása HATALMAS kritikákat kapott. És tény, hogy vannak programok szépszerével, amik nem kompatibilisek vele, annak ellenére, hogy szerintem nagyon korrektül kompatibilis.Mi lenne, ha még csak kompatibilis sem lenne, ahogy te mondod?
Linuxoknál meg egészen más jellegű a kérdés. Azzá teszem komatibilissé, amivel csak akarom - szinte. És olyan gyorssá teszem, amilyenné csak akarom - egy határig. Persze kompromisszumok vannak és lesznek ennek a folyamatnak során. És a másik kérdés, mindezeket milyen áron tudom megvalósítani.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Home server / házi szerver építése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest