- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nana! A Vista - szerintem - még egész frankón kompatibilis visszafelé a korábbi Windowsok irányába. Nem bántom a Vistát, elismerem azokat, amiket felvonultat. A Vista is olyan, mint au iPhone 3G: vagy rajong érte a csoport egyik fele, vagy gyűlöli a másik. Megosztotta az embereket. Én is használtam, és _használható_.
De a visszafele kompatibilitása HATALMAS kritikákat kapott. És tény, hogy vannak programok szépszerével, amik nem kompatibilisek vele, annak ellenére, hogy szerintem nagyon korrektül kompatibilis.Mi lenne, ha még csak kompatibilis sem lenne, ahogy te mondod?
Linuxoknál meg egészen más jellegű a kérdés. Azzá teszem komatibilissé, amivel csak akarom - szinte. És olyan gyorssá teszem, amilyenné csak akarom - egy határig. Persze kompromisszumok vannak és lesznek ennek a folyamatnak során. És a másik kérdés, mindezeket milyen áron tudom megvalósítani.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest