- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
értelek én, nade én semmi rosszat nem műveltem, csak simán egy csomó miniclipes oldal nem jött be, amire persze 12 éves fejem nagyon berágot
Am meg nagy bűncselekmény kitippelgetni a jelszót... xD Szal végeredményben lehet, h azóta változott az internet, de nem hinném, h az megoldás lenne rá, hogy korlátozás a tanítás helyett, amit bevetnek. Nem célravezető szvsz.
És végsősoron én sem lettem beteg, pedig elég korán megismertettek kedves "barátaim" a 2 girls 1 cup c. videóval, amire SENKI NE KERESSEN RÁ (most mindenki rá fog, aki eddig nem ismerte
), nagyon beteg... De valahogy sikerült túlélnem, gépfüggő is csak kicsit vagyok, de szerencsére az igazi sátán, a facebook csak távoli ismerős, nem tolom éjjel nappal.
PS: Lehet, hogy apaként máshogy látnám/fogom látni (már ha lesz gyerekem valaha is), de szerintem a korlátozás csak ellenállást szül, de sose megoldást. Legalábbis az indoklás nélküli, "néhány weblap nem töltődik be" típusú tiltás biztosan csak még több kíváncsiságot és makacsságot és dühöt ébreszt, ami által a puska rossz irányban sülhet el, mert pl. otthon nem tudta megnézni az adott weblapot, egyik haverjánál nincs korlátozás, megnézi, és ezáltal sokkal kevesebb rálátásod marad, h mit is csinál. Én is szoktam őseimmel beszélni szokásokról, internethasználatról, már elég régóta, szerintem célravezetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest