Új hozzászólás Aktív témák

• Buci21

addikt

válasz joghurt #30 üzenetére

értelek én, nade én semmi rosszat nem műveltem, csak simán egy csomó miniclipes oldal nem jött be, amire persze 12 éves fejem nagyon berágot :DD ;] Am meg nagy bűncselekmény kitippelgetni a jelszót... xD Szal végeredményben lehet, h azóta változott az internet, de nem hinném, h az megoldás lenne rá, hogy korlátozás a tanítás helyett, amit bevetnek. Nem célravezető szvsz.

És végsősoron én sem lettem beteg, pedig elég korán megismertettek kedves "barátaim" a 2 girls 1 cup c. videóval, amire SENKI NE KERESSEN RÁ (most mindenki rá fog, aki eddig nem ismerte ;] ;] ;] ), nagyon beteg... De valahogy sikerült túlélnem, gépfüggő is csak kicsit vagyok, de szerencsére az igazi sátán, a facebook csak távoli ismerős, nem tolom éjjel nappal.

PS: Lehet, hogy apaként máshogy látnám/fogom látni (már ha lesz gyerekem valaha is), de szerintem a korlátozás csak ellenállást szül, de sose megoldást. Legalábbis az indoklás nélküli, "néhány weblap nem töltődik be" típusú tiltás biztosan csak még több kíváncsiságot és makacsságot és dühöt ébreszt, ami által a puska rossz irányban sülhet el, mert pl. otthon nem tudta megnézni az adott weblapot, egyik haverjánál nincs korlátozás, megnézi, és ezáltal sokkal kevesebb rálátásod marad, h mit is csinál. Én is szoktam őseimmel beszélni szokásokról, internethasználatról, már elég régóta, szerintem célravezetőbb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés