Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
értelek én, nade én semmi rosszat nem műveltem, csak simán egy csomó miniclipes oldal nem jött be, amire persze 12 éves fejem nagyon berágot
Am meg nagy bűncselekmény kitippelgetni a jelszót... xD Szal végeredményben lehet, h azóta változott az internet, de nem hinném, h az megoldás lenne rá, hogy korlátozás a tanítás helyett, amit bevetnek. Nem célravezető szvsz.
És végsősoron én sem lettem beteg, pedig elég korán megismertettek kedves "barátaim" a 2 girls 1 cup c. videóval, amire SENKI NE KERESSEN RÁ (most mindenki rá fog, aki eddig nem ismerte
), nagyon beteg... De valahogy sikerült túlélnem, gépfüggő is csak kicsit vagyok, de szerencsére az igazi sátán, a facebook csak távoli ismerős, nem tolom éjjel nappal.
PS: Lehet, hogy apaként máshogy látnám/fogom látni (már ha lesz gyerekem valaha is), de szerintem a korlátozás csak ellenállást szül, de sose megoldást. Legalábbis az indoklás nélküli, "néhány weblap nem töltődik be" típusú tiltás biztosan csak még több kíváncsiságot és makacsságot és dühöt ébreszt, ami által a puska rossz irányban sülhet el, mert pl. otthon nem tudta megnézni az adott weblapot, egyik haverjánál nincs korlátozás, megnézi, és ezáltal sokkal kevesebb rálátásod marad, h mit is csinál. Én is szoktam őseimmel beszélni szokásokról, internethasználatról, már elég régóta, szerintem célravezetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- ÚJ! Razer Blade 17" RTX 3070 - i7 11800H - 16GB - 1TB - FHD 360hz - EU / BeszámítOK
- Rapoo V500 Alloy magyar mechanikus billentyűzet
- Eladó PC AMD Ryzen Threadripper 2990WX/ X399 Xtreme/ 128gb RAM
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest