- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
értelek én, nade én semmi rosszat nem műveltem, csak simán egy csomó miniclipes oldal nem jött be, amire persze 12 éves fejem nagyon berágot
Am meg nagy bűncselekmény kitippelgetni a jelszót... xD Szal végeredményben lehet, h azóta változott az internet, de nem hinném, h az megoldás lenne rá, hogy korlátozás a tanítás helyett, amit bevetnek. Nem célravezető szvsz.
És végsősoron én sem lettem beteg, pedig elég korán megismertettek kedves "barátaim" a 2 girls 1 cup c. videóval, amire SENKI NE KERESSEN RÁ (most mindenki rá fog, aki eddig nem ismerte
), nagyon beteg... De valahogy sikerült túlélnem, gépfüggő is csak kicsit vagyok, de szerencsére az igazi sátán, a facebook csak távoli ismerős, nem tolom éjjel nappal.
PS: Lehet, hogy apaként máshogy látnám/fogom látni (már ha lesz gyerekem valaha is), de szerintem a korlátozás csak ellenállást szül, de sose megoldást. Legalábbis az indoklás nélküli, "néhány weblap nem töltődik be" típusú tiltás biztosan csak még több kíváncsiságot és makacsságot és dühöt ébreszt, ami által a puska rossz irányban sülhet el, mert pl. otthon nem tudta megnézni az adott weblapot, egyik haverjánál nincs korlátozás, megnézi, és ezáltal sokkal kevesebb rálátásod marad, h mit is csinál. Én is szoktam őseimmel beszélni szokásokról, internethasználatról, már elég régóta, szerintem célravezetőbb.
-
Buci21
addikt
Ez erősen valószínű, h igazad van. Sosem megoldás tiltani, azt indokolni kell, ha meg nem jön be egy weblap, az csak felbosszant és ellenállást szül, de nevelő célzata nincs, max annyi, h a gyerek nem látott éppen egy puncit, amit most meg már bárhol láthat... Szóval jobb, ha mindent mértékkel, neveléssel, tanítással érnek el, mint tiltással, ez a program pedig csak egy nagyon béna eszköz megfigyelésre és tiltásra. Szigorúan SZVSZ ami itt olvasható xD
-
Buci21
addikt
Szerk: értem én alapvetően a célját, de ez nem eszköz. Meg kell érteni, h mi a rossz, mi a jó, mit érdemes és mit nem érdemes nézni. És ez a szülő dolga... nem egy programé, ami kijátszható, ami korlátoz, de nem oktat, nem tanít, nem segít. Értelmetlen funkciónak tartom ezáltal, még ha a céljaival egyet is értek
#27) Ybron:
nem csak te látod a lehetőségeket, én is megláttam -
Buci21
addikt
Velem is bepróbálkoztak, router, tűzfal, windows felügyelet... rendszergazdai fiókot kiütöttem, átállítottam a cuccaimat és elvettem őseimtől a rendszergazdait xD mindezt 12 évesen
nah, erre varrjanak gombot, szerintem ez semmit sem ér. Sztem ugyanakkora görénység, mint a keylogger vagy bármi más csúnyaság... oké, velem már nem könnyen cseszhetnek ki, nem olvashatják így a privátjaim, de sztem van 1-2 korosztályombéli, aki megszívta már... (16 éves vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest