- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Érdekes a cikk, de sajnos csak részben tudok együtt érezni az íróval! Amikor először kipróbáltam a W8-at, meg voltam döbbenve és pár óra után töröltem is ( ez még egy korai verzió volt). Később leteszteltem a kiadás előtti verziót és ott már eltért a véleményem az új rendszerrel kapcsolatban! Végül az MS akciójának keretében megvettem hivatalosan 9e pengőért, egy 64 bites angol nyelvű verziót. Azóta is használom, és szinte teljesen elégedett vagyok.
Teljesítmény, boot idő és gyorsaság terén a legjobb. Stabilnak is stabil, komolyabb gondjaim eddig nem voltak. Minden olyan program fut rajta amit eddig is használtam korábban win7 alatt.
A 40-es éveikben vagy még később járóknak, akik számítógépet használnak pedig teljesen mindegy véleményem szerint melyik OS van a gépükön. Példának okáért ott van az apám, akinek 3 diplomája van, mégis gondjai vannak a gépkezeléssel. Jelenleg W7-et használ, de start menü megléte ellenére rendszeresen eltéved, nem találja a dolgokat. Amit lehet azt kizárólag asztali shortcut-ról futtat! Tehát legyetek kedvesek végre figyelembe venni azta tényt, hogy a start menü megléte avagy nem léte teljesen mindegy!!!! Elhiszem hogy van aki szeret benne bóklászni, DE én speciel szinte soha a büdös életbe nem használtam már xp alatt sem!!!! Nekem tehát nem hiányzik. Nektek sem fog idővel...a gyerekeiteknek meg aztán végképp nem.
Elhangzott több alszoftver integrációja, ami jó pont, de vannak még hibáik. Például a webböngésző, ami csempe alól futtatva engem idegesít, mivel nem találom a kedvencek nevű eltárolt weboldalaimat. Itt még lehet én vagyok a noob. Lényeg, a csempe sem tökéletes még, ezért indításkor egy klikkel átugrok az asztalra és kész. Mindezen problémák, hiányosságok azonban feledhetők mert cserébe többet kapok mint amit vesztek. A W7-et pedig lehet ajnározni, de idővel komolyan be fog lassulni valamiért. Hosszabb távon pedig ez mindíg is idegesítő volt számomra. Röviden ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest