Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raysen623

addikt

Érdekes a cikk, de sajnos csak részben tudok együtt érezni az íróval! Amikor először kipróbáltam a W8-at, meg voltam döbbenve és pár óra után töröltem is ( ez még egy korai verzió volt). Később leteszteltem a kiadás előtti verziót és ott már eltért a véleményem az új rendszerrel kapcsolatban! Végül az MS akciójának keretében megvettem hivatalosan 9e pengőért, egy 64 bites angol nyelvű verziót. Azóta is használom, és szinte teljesen elégedett vagyok.
    Teljesítmény, boot idő és gyorsaság terén a legjobb. Stabilnak is stabil, komolyabb gondjaim eddig nem voltak. Minden olyan program fut rajta amit eddig is használtam korábban win7 alatt.
    A 40-es éveikben vagy még később járóknak, akik számítógépet használnak pedig teljesen mindegy véleményem szerint melyik OS van a gépükön. Példának okáért ott van az apám, akinek 3 diplomája van, mégis gondjai vannak a gépkezeléssel. Jelenleg W7-et használ, de start menü megléte ellenére rendszeresen eltéved, nem találja a dolgokat. Amit lehet azt kizárólag asztali shortcut-ról futtat! Tehát legyetek kedvesek végre figyelembe venni azta tényt, hogy a start menü megléte avagy nem léte teljesen mindegy!!!! Elhiszem hogy van aki szeret benne bóklászni, DE én speciel szinte soha a büdös életbe nem használtam már xp alatt sem!!!! Nekem tehát nem hiányzik. Nektek sem fog idővel...a gyerekeiteknek meg aztán végképp nem.
    Elhangzott több alszoftver integrációja, ami jó pont, de vannak még hibáik. Például a webböngésző, ami csempe alól futtatva engem idegesít, mivel nem találom a kedvencek nevű eltárolt weboldalaimat. Itt még lehet én vagyok a noob. Lényeg, a csempe sem tökéletes még, ezért indításkor egy klikkel átugrok az asztalra és kész. Mindezen problémák, hiányosságok azonban feledhetők mert cserébe többet kapok mint amit vesztek. A W7-et pedig lehet ajnározni, de idővel komolyan be fog lassulni valamiért. Hosszabb távon pedig ez mindíg is idegesítő volt számomra. Röviden ennyi :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés