Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze ISO van egy igen szűk körnek, de itt a hangsúly a sokkal nagyobb tábort képező otthoni felhasználókon van, akiknek nincs MSDN/TechNet előfizetésük.
Hát nekem van dobozos és OEM verzióm is, de Vistából például csak OEM van. Hivatalosan nem járt volna hozzá támogatás 90 napon túl pláne nem, mégis olyan rendesek voltak, hogy nyújtottak hozzá, sőt engem még vissza is hívtak telefonon, kulcsommal (is) azonosítottam magam, és elég speciális problémám volt. Telefonon, és emailben is nyújtottak támogatást. Sőt a régi gépemen OEM XP fut, amit a szomszédom használ már vagy négy éve... nagyon kezdő volt, írt a Microsoftnak és mindig segítettek neki.
"A slipstreaming miatt megszűnt a támogatás?"
Igen, hivatalosan legalábbis ezt a választ kapta az MS Community fórumán. Persze tudni kell, hogy ez egy nyílt platform, így az egész világon bárki olvashatja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest