- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze ISO van egy igen szűk körnek, de itt a hangsúly a sokkal nagyobb tábort képező otthoni felhasználókon van, akiknek nincs MSDN/TechNet előfizetésük.
Hát nekem van dobozos és OEM verzióm is, de Vistából például csak OEM van. Hivatalosan nem járt volna hozzá támogatás 90 napon túl pláne nem, mégis olyan rendesek voltak, hogy nyújtottak hozzá, sőt engem még vissza is hívtak telefonon, kulcsommal (is) azonosítottam magam, és elég speciális problémám volt. Telefonon, és emailben is nyújtottak támogatást. Sőt a régi gépemen OEM XP fut, amit a szomszédom használ már vagy négy éve... nagyon kezdő volt, írt a Microsoftnak és mindig segítettek neki.
"A slipstreaming miatt megszűnt a támogatás?"
Igen, hivatalosan legalábbis ezt a választ kapta az MS Community fórumán. Persze tudni kell, hogy ez egy nyílt platform, így az egész világon bárki olvashatja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Mini PC
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Atomenergia hajtja meg az Equinix adatközpontjait
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest