- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Ez a kettősség engem is frusztrál. De szerencsére külső progikkal azonnal lekűzdhető. Feldobsz egy startmenü programot, beállítasz pár desktopos programot defaultnak, hogy ne a Metro-s megfelelője ugorjon fel, és el is felejtheted.
Ha meg az a fétised, hogy Metro-s alkalmazást szeretnél futtatni desktop alatt, arra ott a Stardock-féle ModernMix.
Akinek meg esetleg bejön a Metro/ModernUI, az újítások többsége úgyis arra jön, egyre ritkábban kell a desktopot használni, a legtöbb alap dolgot el lehet intézni az új felületen. Szóval lassan ők is meg tudják úszni a váltogatást.
Persze mindezek ellenére még mindig úgy érzem, mintha 2 windows lenne egybegyúrva.(#91) Khan13: A kiherélt helyett én inkább a kipucolt jelzőt használnám. Rengeteg olyan dolgot kivettek belőle, amit "senki" sem használt, vagy valami ezeréves windows örökség. Emiatt is lehet sokkal kisebb a Win8-nál is. Szerencsére én nem tapasztaltam emiatt még funkcionalitásbeli hiányt. (igaz, csak virtuálgépben tesztelgetem, nem használom napi szinten)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Debian GNU/Linux
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 3
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest