- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™ #469 üzenetére
Ha még csak az lenne. Aki 98-on edződött, az elvan az újabbakkal is.
Én mindig rengeteg következetlenül, és esetlegesen működő dologgal találkoztam MS oprendszerekben, ez az egyik ok, a másik meg, hogy mindenki azt hiszi, hogy ez valami egyszerű dolog, és majd ő! Meg aki nem, azt simán csak nem érdekli, aztn néz, ha valamit elkefélt, meg szarozza a gépet, akkor is, ha éppen ő volt hülye.De ott van az is, hogy az MS is nagyon elkezdte, hogy a régi rendszerekkel való kompatibilitás miatt sok felesleges dolog benne maradt az oprendszereikben, de ugyanakkor ezeket sokszor szerencsétlen módon akarja elfedni. Márpedig attól az még ott van... És ez elég sok gondot okoz. (Pl. meghajtóbetűjelek vs.nevek... Amikor a user csak azt tudja, hogy neki a izé nevű meghajtót kell keresnie... pedig annak betűjele van még mindig, és minden úgy hivatkozik rá... Érted, akkor vagy betű legyen (tök elég lenne) vagy név.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest