Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
Háááát, én emiatt szoktam tartózkodni a korai releasektől, ezeknél még minden változik, formálódik, kiadásról kiadásra, a támogatás pedig még hiányzik mellőlük. Akik kipróbálták az eddigieket, s a most megjelenő kiadásra szánt változatot azok azt írták, hogy sokat gyorsult, javult a rendszer a korábbi verziók óta, de sok teljesítményt optimalizáló driver még csak most készül. Pont a HD videók lejátszásával kapcsolatban olvastam, hogy az új ATI driverekkel nagyon szépen viszi a videókat a MediaCenter, míg a többi lejátszó egyelőre jobban izzad. Szóval nem kell ide egy év, hogy az apró hibák nagyrészt eltűnjenek, hiszen még két hónap van hátra a boltok polcairól levehető végleges kiadástól, addig elég sok minden el tud készülni, a korai változatokból nem érdemes kiindulni (szerintem). Persze toldozgatás-foldozgatás úgy is lesz még orrba-szájba, de a startra valószínűleg sok minden a helyére kerül, legalábbis driver szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest