Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
De ha megnézed a tesztet nem is kell nagy ugrást véghezvinni a driverekkel, a 18 játékból a legtöbb nem sokkal marad el a win7-től, ezeket -gondolom- meg tudják oldani, így ha gyorsabb nem is lesz, de lassabb sem, s innentől fogva egy "gamer" kedve szerint maradhat a win7-en vagy válthat a 8-ra
Persze majd meglátjuk mi lesz két hónap múlva.. 
A Blizzard játékoknál viszont szerintem biztos lesz javulás.
-
sagem
addikt
Hm, a legtöbb helyen tényleg csökkentést hoz, de pár játéknál vagy nem változott vagy minimális gyorsulást eredményezett (Shogun 2, Skyrim, Metro 2033, Battlefield 3), mondjuk ez csak 4 cím a tesztelt 18-ból. Viszont a legtöbb tesztelt játéknál nem tűnik reménytelennek a helyzet, ha megérkeznek a megfelelő driverek (és a bolti verzióig még két hónap van, igen, tudom, lehet játszadozni a kiadásra jelölt verzióval, de a gyártóknak még van idejük az októberi hivatalos premierig) ha gyorsulást nem is hoznak, de legalább lassulást sem..

(érdekes hogy a Blizzard játékok -Diablo 3, Start Craft 2- mennyivel rosszabbul teljesítenek win8 alatt)
+1: a linkelt teszt nvidiás, kíváncsi lennék egy ATI-s tesztre is, ha olyan is lesz/van akkor tényleg teljes körképet kapunk

-
sagem
addikt
Háááát, én emiatt szoktam tartózkodni a korai releasektől, ezeknél még minden változik, formálódik, kiadásról kiadásra, a támogatás pedig még hiányzik mellőlük. Akik kipróbálták az eddigieket, s a most megjelenő kiadásra szánt változatot azok azt írták, hogy sokat gyorsult, javult a rendszer a korábbi verziók óta, de sok teljesítményt optimalizáló driver még csak most készül. Pont a HD videók lejátszásával kapcsolatban olvastam, hogy az új ATI driverekkel nagyon szépen viszi a videókat a MediaCenter, míg a többi lejátszó egyelőre jobban izzad. Szóval nem kell ide egy év, hogy az apró hibák nagyrészt eltűnjenek, hiszen még két hónap van hátra a boltok polcairól levehető végleges kiadástól, addig elég sok minden el tud készülni, a korai változatokból nem érdemes kiindulni (szerintem). Persze toldozgatás-foldozgatás úgy is lesz még orrba-szájba, de a startra valószínűleg sok minden a helyére kerül, legalábbis driver szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÚJ! Fractal Meshify 2 Compact RGB PC ATX Ház
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Persze majd meglátjuk mi lesz két hónap múlva..