- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t19joc10
csendes tag
Nekem is tetszik a cikk, 1 valamire azonban nem jövök rá.
"Én RAID0 köteten úgy szoktam formázni, hogy a Swappartíciót mindíg 4K-s allocation unit-al (foglalási egység), mint a stripesize, az OS-ekét és a többit viszont a stripesize duplájával.
(Ha nem tudod mi az a RAID nézz utána, új gép építésekor érdemes elgondolkozni rajta.)"na most akkor mi? nekem 2db WD320 as van raid 0 ba , a stripesize 128Kb akkor mennyivel formázzam sorba a winyókat? mert a következő választási lehetőségek vanak 512byte 1024byte 2048byte 4096byte (lemezfoglalási egység windowsban) 4K gondolom a 4096os ,mint a stripesize??? az 128Kb , többit meg a duplájával?? az 256 Kb , nem vágom, vagy a windows nem ajánlja fel ezeket?
Ha tud valaki segíteni várom a választ, addig nem rakok wint , amm. nekem is tetszik a win 7 , csak ez a az egy dolog nem tetszik, mint vistában is volt hogy keresek valamit tudom mit akarok beállítani, de összevisza kattingatok vezérlőpultba mire meglelem, mindig el kell gondokozni mi hol is van?? . ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Építő/felújító topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Tomato firmware
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...