- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
t19joc10
csendes tag
Nekem is tetszik a cikk, 1 valamire azonban nem jövök rá.
"Én RAID0 köteten úgy szoktam formázni, hogy a Swappartíciót mindíg 4K-s allocation unit-al (foglalási egység), mint a stripesize, az OS-ekét és a többit viszont a stripesize duplájával.
(Ha nem tudod mi az a RAID nézz utána, új gép építésekor érdemes elgondolkozni rajta.)"na most akkor mi? nekem 2db WD320 as van raid 0 ba , a stripesize 128Kb akkor mennyivel formázzam sorba a winyókat? mert a következő választási lehetőségek vanak 512byte 1024byte 2048byte 4096byte (lemezfoglalási egység windowsban) 4K gondolom a 4096os ,mint a stripesize??? az 128Kb , többit meg a duplájával?? az 256 Kb , nem vágom, vagy a windows nem ajánlja fel ezeket?
Ha tud valaki segíteni várom a választ, addig nem rakok wint
, amm. nekem is tetszik a win 7 , csak ez a az egy dolog nem tetszik, mint vistában is volt hogy keresek valamit tudom mit akarok beállítani, de összevisza kattingatok vezérlőpultba mire meglelem, mindig el kell gondokozni mi hol is van?? . ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Úgy tűnik a Windows 7 körüli nyilvános felhajtás sok XP-nél leragadt embert is 6.x-es verzójú Windows-ok kipróbálására ösztönöz.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PayPal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest