Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
HUNNIA1920 #190 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy pl. Vistánál az SP1 telepítése 8 giga szbad helyet igényelt a C: meghajtón. Theát nem érdemes egy olyan kicsivel próbálkozni. A Sacred 2 kiegészítője is csak az OP.rendszer meghajtóján volt hajlandó települni, és még rengeteg ilyen progi létezik. És azt sem szabad elfelejteni, hogy pl. A játékmentések is oda kerülnek, amik lehetnek elég méretesek is. Szóval a 7-nek lehet, hogy elég lenne a 16 giga, de rengeteg bosszúsággal járna.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HUNNIA1920 #190 üzenetére
Azért a végles Win7-re ne alapozz. Még bármi lehet!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HUNNIA1920 #186 üzenetére
Ha jól emlékszem, a telepítő szerint 7383Mb szabad hely kell. Itt most 13 gigán létezik, két hét használat és tucatnyi program után.
-
Male
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #186 üzenetére
Nem lesz elég... nekem 15GB volt telepítés után, úgy, hogy még csak Firefoxot és Adobe Readert tettem fel.
/persze biztos meg lehet nyírbálni/ -
cizoe
őstag
válasz
HUNNIA1920 #47 üzenetére
Ahogy próbáltam edig minden játék ment rajta (cod5, farcry2, grid, mass effect - ezeket próbáltam). Egyéb stabilitási problémám sem volt vele. Nekem 7.8 gb-ot eszik a Windows mappa, sztem 15gb feletti particiora érdemes feltenni gondolva a program files mappára ésa dokumentumokra. Nameg a swap.
Ja és persze ha nincs key-ed, 30napig tudod csak használni. Ha volt anno Vista béta és Release Candidate keyed az MStől, azzal be lehet aktiválni, én is azzal csináltam meg, és most aktív.
LINK -
KrAt
veterán
válasz
HUNNIA1920 #47 üzenetére
5 giga édeskevés
Amúgy még a bétát nem érdemes felrakni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest