Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Én találtam ennél egyszerűbb módszert is
Nálam tegnap csak úgy egyszer csak kifagyott pedig előtte sosem csinált ilyet.
Kipróbáltam alatta crysis-t egész jól ment full grafon.Viszont fraps nem mutatott semmit játék közben.
Lassan lehet visszatérek xp-re, de lehet hogy vistára. -
pzstm
titán
az oké...de gondoltam hogy hátha erre is gondolt Microsoft...nah majd véglegesben hátha:-)
Amúgy a mai nap felraktam élesben én is....
Hát igen bejövős fajta.......
amit jobban megnéztem az az UAC beállíthatósága/szabályozhatósága 4 szinten...amiről eddig nem nagyon láttam írást...de szerintem a Vista egyik legnagyobb "hibáját" oldották meg ezzel valamilyen szinten
-
LeG3Nd
tag
Olyan dolgoknál működhetne, ahol nem szükséges nagy átviteli sebesség, nem nagy fájlokat kell átvinni, de mégis hasznos ha azonnal elérhető. Kis távolságnál talán a bluetooth a legelőnyösebb (class 2 eszköz esetén is 10 méter hatótáv, elenyésző fogyasztás), és a védelem is megoldott valamilyen szinten, hiszen csak párosítás és a mindkét oldalon azonos jelszó megadása után hajlandó működni. Ha szomszéd annyira kíváncsi a kutyámról készült képekre, máshogy is megoldja. A sebesség elég arra hogy a fényképező pár perc alatt lementse az aznap készült fotókat, az mp3 lejátszó meg szinkronizálja a zene könyvtárat, kit érdekel mennyi idő alatt, úgyis csak másnap használom, addig meg nem arról hallgatok zenét ha kényelmesebben is megtehetem.
Másik megoldás a wi-fi, hasonlóan elterjedt, titkosítás megoldott, csak nagyobb az energiaigénye, sugárzása, és az adóvevő helyigénye. Ez még mindig az egyik oldala a problémának, mivel az összes hordozható eszközt tölteni kell. Persze mondhatnám hogy egységesen AAA elemről (Ni-Mh akkuról) működjön mindegyik, vagy legalább legyen egységes micro USB / töltőcsatlakozó, hogy ne kelljen 3 különböző kábelt magammal cipelni egy pár napos távollétre. Teslát kellett volna megkérni a probléma megoldására.

Visszatérve a használhatóságra: számomra az a kényelmes, pontos, megbízható billentyűzet-egér párosnál, az zene- és videólejátszás teljeskörű távirányíthatóságánál kezdődik. Hiába van átlátszó, tükröződő, előnézetes tálca ha csak ötödszörre sikerül az egérrel a rákattintani, akkor is másik ikonra mint akartam. (Na itt kiesik a vezetéknélküliség
) Hiába van hiperátlátható, árnyékot vető menüs szövegszerkesztő ha bedagadnak az ujjvégeim mire két sort begépelek. Enter helyén meg ű... -
HUNNIA1920
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy szerinted érdemes XP - t most lecserélnem a Win. 7 - esre. Most szeretnék op.rendszert telepíteni, de nem tudom, hogy vissza tegyem e az XP SP2 - t. SP3 - am egyenlőre nincs.
Azt írtad, hogy stabil, de pl.: netet be lehet állítani, játékok futnak rajta, stb.? Mert ha nincs vele gond, akkor lehet felteszem. 5 GB - os partíció elég neki?
Köszi előre is!
Üdv: Tamás -
Azt elárulod, hogy az új tálca, illetve Aero-t hogy sikerült elővarázsolni?
Ugyanis ez a build nekem is megvan, ami neked, és sajnos nem ez a külső jelent meg! Olyan ficsőrt meg nem találtam, ahol be lehet állítani az új külsőt.Egyébként nekem nagyon bejön a Windows7. Gyorsabb mindenben.
-
k.
őstag
Kicsi korrekcióra szorul a cikked:
Az ie 8nál van a frissités gomb melett egy kis papirlap.Azt nyomd meg.És tádááááá.Ie 7 kompatibilitás mód és minden honlap jó.Velem is ez volt de amióta ez megy gyakorlatilag ie8ra tértem át teljesen.(Mondjuk én operáról.És mielött az operások felzizzennek:Én igazán ie-t a 7es óta használok azelött ritkán neteztem szóval a pokolkorszak kimaradt.Szóval megszoktam az ie-t ennyi)
Szóval azt ird át mert pontatlan.
Egyébként hatalmas respekt jó volt olvasni.

Jah most látom már irták elöttem.Bocs az első 6ot néztem.Sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként grat a cikkhez, jó lett!

Programozás közben adta meg magát valahogy...
) Hiába van hiperátlátható, árnyékot vető menüs szövegszerkesztő ha bedagadnak az ujjvégeim mire két sort begépelek. Enter helyén meg ű...