- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Egyes laptopok és lapok BIOS/UEFI-jében letiltható az Intel ME. Pl. a Latitude E5430 és a ThinkPad X220 esetében le le tudtam tiltani, azt írja, hogy nem megy. Azt nem tudom, hogy ezt hogy lehet ellenőrizni, hogy ténylegesen tiltva van-e.
Az biztos, hogy nem használja senki semmi normálisra. Cégeknek fejlesztették ki távfelügyeletre, de a cégek közül sem sok használja.
Egyébként lassan még az UEFI-k olyanok, hogy már beléjük férne egy komplett minimál Linux, nem is lennének MiniX-re szorulva.
(#915) quailstorm: ez elvileg most sem lehetőség, mert illegális wareznek minősül. De a MS nem ellenőrzi, így aki meghekkeli a registryt, az sikerrel telepíti a POSReady-frissítéseket. Az MS-nek nem is érdeke ezt lefogni, az XP-sek botnetbe kapcsolását nem akarják elősegíteni. Nagyon valószínű, hogy ez a jól bevált séma lesz a Win7 esetében is 2020 után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged