Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
@ ispy: köszönöm, listára felvettem.
@ Chaser: köszönöm, listára felvettem.
v ubyegon2: igen, mindegyik h.sz.-t elolvastam, az említett h.sz.-t már Manjaro XFCE op.rendszeren futó Chromium böngészőt használva olvastam.
Nem volt mit veszítenem. Ezen a gépen, a Win10 már nem volt tökéletes, de a használhatatlan állapottól is piszok messze állt. Én amúgy kedvelem a Win10-et, az otthoni desktop gépem marad is egyelőre vele. Ezen a régi netbookon, viszont a Linux egy-két tájszólása igazi előnnyel jár. Nem értem miért szarozzák le a cikkíró masináját, az én gépem még egy fokkal gyengébb processzorral bír, mégis használható. A telepített Linuxok 8Gb tárhelyet kérnek, még amikor tesztelgettem őket, direkt telepítettem külön erőforrás figyelő alkalmazásokat, swap használat nem is volt. Biztos vagyok benne, a gépe jól használható. Én leírtam, bosszantó a tapipad alapértelmezett beállítása minden változaton amit kipróbáltam (miféle földöntúli lények fejleszthetik a Linuxot...
) de egyszerűen beállítható. Kernelt cserélek stb néhány óra után, rengeteget változott a Linux jó irányba. Csak a disztrók dokumentációját és néhány Linuxos portál leírásait olvastam el. Nem kellet 2-3 napig google-t használni semmihez. Szerintem régi gép tulajdonosok probálkozhatnak vele bátran, csak nem szabad Windowst várni, egyszerűen ez más. Aki mereven áll hozzá, az ne próbálja ki, aki hajlandó egy picit tanulni, az pedig jól járhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest