Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
@ ispy: köszönöm, listára felvettem.
@ Chaser: köszönöm, listára felvettem.
v ubyegon2: igen, mindegyik h.sz.-t elolvastam, az említett h.sz.-t már Manjaro XFCE op.rendszeren futó Chromium böngészőt használva olvastam.
Nem volt mit veszítenem. Ezen a gépen, a Win10 már nem volt tökéletes, de a használhatatlan állapottól is piszok messze állt. Én amúgy kedvelem a Win10-et, az otthoni desktop gépem marad is egyelőre vele. Ezen a régi netbookon, viszont a Linux egy-két tájszólása igazi előnnyel jár. Nem értem miért szarozzák le a cikkíró masináját, az én gépem még egy fokkal gyengébb processzorral bír, mégis használható. A telepített Linuxok 8Gb tárhelyet kérnek, még amikor tesztelgettem őket, direkt telepítettem külön erőforrás figyelő alkalmazásokat, swap használat nem is volt. Biztos vagyok benne, a gépe jól használható. Én leírtam, bosszantó a tapipad alapértelmezett beállítása minden változaton amit kipróbáltam (miféle földöntúli lények fejleszthetik a Linuxot...
) de egyszerűen beállítható. Kernelt cserélek stb néhány óra után, rengeteget változott a Linux jó irányba. Csak a disztrók dokumentációját és néhány Linuxos portál leírásait olvastam el. Nem kellet 2-3 napig google-t használni semmihez. Szerintem régi gép tulajdonosok probálkozhatnak vele bátran, csak nem szabad Windowst várni, egyszerűen ez más. Aki mereven áll hozzá, az ne próbálja ki, aki hajlandó egy picit tanulni, az pedig jól járhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivaldi (böngésző)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Vicces képek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- LG LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest