Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
arnyekxxx #514 üzenetére
Teljesen jó, nincs ezzel semmi gond. Amúgy én sem vagyok linux fan, vagy ha az vagyok akkor windows fan is vagyok, meg mac fan, sőt android fan meg ios fan is mert van mindegyik napi használatban nálam.
A lényeget próbáltam leírni, azt hogy manapság HW lottó van. És igen, jó esély van rá hogy winre több cucchoz van driver, de alapvetően felhasználási élményben basic usernek nincs difi. Ő nyit egy böngészőt, leharrharrkodja a csillagokháborognak legújabb részét és megnézi VLC-vel. Ha berakod neki az XP hátteret még észre se veszi a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone Air - almacsutka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Napelem
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest