- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Na azért a Linuxot se kell az egekig magasztalni, bőven megvannak annak is a hülyeségei. Tegnapig egy i3wm+ubi 18.04-et használtam, random bugok előjöttek (firefox nem töltötte ki a helyet, körülötte fekete sáv), cseréltem 18.04 MATE-re, mondván hátha. Na nem kellett volna. A billzetvilágítást random felkapcsolja, nem tudom megmondani neki, hogy majd én tudom mikor kell, neked azt nem kell automatikusan kapcsolgatni. Screen tearing minden böngészőben, Firefoxban nem tudok kommentet írni, mert fehérek a betűk. Az FF hülyesége itt is előjött, wifi hálózatot csak azután hajlandó meglátni, ha ki-bekapcsolom a wifit. Nincs bajom egyik rendszerrel sem, mindkettőt használom dualbootban, de a legtöbbet a Windowst pont az ilyen hülyeségek miatt (TP X230, ami ráadásul egy igen igen Linux-friendly gép)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest