- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen sztereoptip vagy
Az, hogy 10 éve stable az ext4 - ok, attól még lehetett elég sok disztrón default. Redhaten lehet, hogy 10 éve lett stable, de az kb. mindenben elég régi csomagokat használ - btrfs is választható már amúgy a 7.x-ekben, talán még az sem végleges"miért, a scripted nélkül talán nem tud a háttérben lefutni? Windows-on is lefut a háttérben, se"
Windowson észreveszik, mert ablakot dobál, meg belassul. Ubuntun is kér jelszót. Laikusok gépére olyat szoktam tenni, ami tök csöndben lefrissül. Észre sem veszi, hogy frissül."A Linux "guruk" pont annyira szakbarbárok, mint a Windows-os társaik, kevesen értenek közepes szintnél jobban a Windows-hoz."
A Win only userek meg semennyire sem semmi máshoz, de legalább általában a windózhoz is csak kevéssé (szintén tapasztalat). Sokkal jobb!
Hallod, egy Windowst használó csapatnál segítettem múltkor melóban, és kinyitottam nekik az Eszközkezelőt. Nagy szemekkel néztek, hogy az mi. Elvileg szakemberek...". ha meg Pató Pált játszol és megvárod, hogy a meetinged közepén akarjon rebootolni(ahogy több helyen olvastam),"
Valóban, ezt az idióta userek csinálják, de igazán lehetne egy gomb, amivel tényleg nem fog újraindulni, amíg le nem lövöd.
De nem hogy meeting bazz. Van egy meló egy szerveren, ami közben nem kéne lejönni, és közben újralövi magát. S nem fér bele a 4 órába, mert adott esetben egész napos a művelet. Melóhelyemen előfordul.
Mondjuk ez nem annyira a winfos hibája, mert AD és policyk vannak, simán ki lehetne ezt kerülni, de a megfelelő support group elég tahó, és letolják az újraindítós updateket kötelező restarttal..."Az alapokat meg lehet tanulni virtuálban, de igazi tudást csak élesben lehet összeszedni, ott nincs kibúvó és"
Ez teljeen valótlan. Ha valamit próbálgatni akarsz, ott a virtuális, normális ember ilyesmiért az adatait nem kockáztatja. Tapasztalatot azzal lehet szerezni, amivel akarsz foglalkozni.Dualboot létezik, nem is nehéz, de ha nem kell valamire komolyan az egyik OS, akkor elég a virtuál.
Nekem pl. telefon zaklatáshoz kell néha Win, így akkor dobok egyet egy KVM-re, és hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Netfone
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest