Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vadkörte addikt "AMD fanboy vagyok, de a Linux és az AMD nem igazán jó pajtások." Eléggé finoman fogalmaztál.  
 Öreg AMD laposom van, egy MSI PR210X (AMD Athlon64 dualcore 2GB RAM). 2009-ben vettem Vista volt az utolsó MS oprendszer amivel kompatibilis volt, bár Win7/8.1 még eldöcögött rajt. SSD-evl is szívfájdítóan tetű volt, és melegített, mint a búboskemence. Annó buisness-nek hirdették, a fene tudja, lehet van benne valami.
 Most XFCE-s Manjaro van rajt (szemezek LXDE-vel) és használati értékben ég és föld az MS-hez képest.
 Próbáltam rajt Ubi-t, Mint-et és a grafikus alrendszeren hasalt el mind. Egyszerűen túl régi a chipset.Gondolkodok a cserén már lassan 1,5 éve 
 Nézegettem az olcsóbb konzumer gépeket is és a használt buisness-eket is.
 Szól érv minegyik ellen is és mellett is. Valószínűleg valami használt buisness lesz (sokáig a HP 12"-okkal szemeztem, de a Dell E72xx elgondolkodtatott...) Ritkán használom, de akkor kell és nem árt ha van némi teljesítmény is. Operációs rendszernek viszont Linux. (mondom ezt úgy, hogy alapvetően Win-es vagyok ) )A cikk érdekes volt, a hsz-ok közötti hisztiket viszont kicsit furcsállom, de ez legyen az én bajom. (#193) hcl: 
 Egy mág annál is gyengébb Atom330 CPU-s gépet használok "NAS"-nak, OMV-vel. Vígan teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
 )