Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Szerintem írhattál volna többet is. Ha már a burkolat alá tekintünk akkor írhattál volna arról, hogy pl dvd olvasó van benne, semmi next-gen sem található benne, még csak egy vacak dvd- filmet sem kezel a konzol. Kiegészítők? pl classic controller? Wii store -> régebbi snes-es játékok futtatása, gamecube játékok futtatása, mihez mi kell. Szerintem dolgozz még rajta. Én is PS-es vagyok de nagyon szemeztem már a Wii-vel. A Wii has a problem cím a cikkből nem derül ki mit is takar valójában. Az egyszeri olvasó arra számít, hogy itt egy konkrétan jól összeszedett hardware hibáról fog olvasni a Nintendo üdvöskéjével kapcsolatban... Szerintem tessék még dolgozni rajta, mert ez félmunkának sem nevezhető. Részemről bevezetőnek is kevés
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
veterán
Szia!
"Amúgy is, Wii has a problem."
Nem teljesen olvastam el a cikket, de gondolom Wii=We.
Ott pedig már Wii (We) have a problem.
De nyelvtanilag a te megoldásod a helyes.Na:
E/3: Wii has
T/1 Wii (we) haveDeszar ez a hangjatek
De e itt "it" lesz, ugyhogy has.Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
JanFe
aktív tag
Erdekes, csak rovid...
"There is nothing permanent except change"
-
steadywarp
tag
(Anonymus itt röhög a markában; ő köztudottan PS párti, de kezd idegesíteni és minnyá' kap egy sallert) nagyon nagyot röhögtem
itt nem érsz el!!!!! írj emailt steadywarp@gmail.com azt azonnal meg kapom :)
-
edward2
addikt
Bocs, de nem értem a teljes cikket. Te most valami olyat akarsz boncolgatni ami kb 3 éve tény? igen gyenge hardver de casual gamer erre izgul. mióta megjelent a wii ezt tudja mindenki.
-
doncortio
senior tag
-
Napfénysüti
nagyúr
A cím alapján azt hittem valami komoly tervezési hibára derül itt fény a cikkben.
Més que un club!
-
katona.t
tag
Engem a helyesírásnál jobban zavar, hogy csak egy oldal van...
Azt hittem, hogy bemutatod az előnyeit/hátrányait, hasonlítod majd az Xboxhoz (stb...), és bebizonyítod nekem, hogy a lelkem mélyén én is ilyet akarok mint mindenki! -
echterion
nagyúr
Ja, és egy kis helyesírási hiba: "megjártunk pár konzolboltot és megtapasztaltul"
-
echterion
nagyúr
Vajon mi akart eme cikk mondandója lenni? Mert ez nekem nem nagyon jött le többszöri elolvasás után sem.
-
Azt hittem vége valami architektúra-elemzés, de nem
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Gude
senior tag
Lehetett volna még mit írni,de azért gratula
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
AXisBOLD
addikt
az írással nincs baj.
de miért lett ez címlapos
Aurea mediocritas
-
feri1014
senior tag
válasz themebuilder #27 üzenetére
-
themebuilder
senior tag
Vicces videó
[link]Tetszik a cikk csak kicsit túl rövid lett.
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
themebuilder
senior tag
Most olvasok a cikket rögtön egy hiba:
hradver = hardver♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
-
szablya
aktív tag
Sok a helyesírási hiba.
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
feri1014
senior tag
válasz szombatitomi #17 üzenetére
Értelek én, csak itt sztm a Wii-we szójáték lenne a lényeg...
-
doncortio
senior tag
válasz szombatitomi #17 üzenetére
nah akk frissítem is pár youtube-s linkkel!
kijavítom a címet is!Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
BloodyEddie
őstag
"de nem nevezzük meg a helyet, mert hülyék azért nem vagyunk"
Ezért a mondatért már megérte elolvasnom Btw mennyi angolszakos lehet köztünk...
-
Lotusomega
senior tag
Jajj ez a sok kukacoskodó, soha nem halottátok még azt az az elhíresült angol kifejezést hogy "Houston we have a problem" szerintem innen jött a cím és wii mint "we" have problem, mondjuk az "a" betű ténlyeg kimaradt a problem elől.
A wii pedig tényleg jó, nagyon angyokat el lehet vele szórakozni és odaköt a tv elé, ez sosem a grafikáról meg a megagiga fpsekről szólt, hanem a szórakozás élményéről...
-
doncortio
senior tag
mellesleg én németet tanulok idestova nyolc éve és nem nagyon vagyok otthon az angol létige ragozásával kapcsolatban (az is csoda hogy felismerem )
Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
a cikk neve egy mára módosult oldal mintájául alapult. wiihaveproblem.com volt és a csúnyábbnál csúnyább balesetek szerepeltek rajta.
mivel a wii neve kiejtésben hasonlít az angol we re (azaz mi, ahogya nintendós marketingkampány mondja) hasonlít.
így jön ki a Wii have problem We have problemre (azaz problémánk van, de wii-t írtak az angol kollégák we helyett, szellemesen a wii re utalva)Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
feri1014
senior tag
de miért lenne "has"? Én úgy tudom csak he, she és it esetében kell has minden más have...
-
doncortio
senior tag
válasz superecneB #7 üzenetére
hali,
a cím kissé félrevezető tényleg eredetileg arra szántam hogy felhívjam a figyelmet a konzol hibáira, hiányosságaira és balesetveszélyességére
de hát beleszerettem és már van is egy
John Doe, Anonymus és NN élő és mozgó hús-vér emberek, de nem nagyon járultak hozzá a nevük közléséhez NN más eset, neki csuklóból hülye a neve ezért maradjon inkább továbbra is Név Nélkül.
Számukra a ProHardver és az egész RSS ismeretlen (max. Anonymus pár becopyzott hardvercikket olvashatott a minőségi szenylap a PCGURU lapjain - még egy normális hardvertesztet se tudnak összedobi)
Annyit elárulok hogy Anonymus ugyanúgy a polgári keresztnevének kezdőbetüjével kezdődik, azaz A. . John Doe pedig a "másik ismeretlen" monogramját takarja.Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
superecneB
őstag
belseje alá??
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Én azon döbbentem le, hogy csak egy oldal az egész. Keresem a Következő oldal gombot, de sehol nem találom.
Azért ez így elég vérszegény... -
gybazsi
senior tag
A cím tényleg elég érdekesre sikerült.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
bartucc
addikt
A cím tényleg nem stimmel szerintem se. A bevezető meg végképp
Elején kivesézi az iró, hogy aránylag gyenge hardverre épül. Aztán leírja hogy mire szánták a Wii-t és miért lett ilyen sikeres. Nagyon jó ismertető cikk, de más bevezetővel és címmel jobb lenne szerintem. Azért a cíkkért elismerésem, kicsit jobban megismertem ezt a gépezetet, nem igen vagyok jártas a konzolvilágban.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Ennek nem lenne jobb helye egy személyes blogban?
De mondjuk legalább foglamzni tudtok, azért az manapság már nem gyakori.Mutogatni való hater díszpinty
-
eziskamu
addikt
Hát az író, vagy külföldön él(t),vagy lefordított egy külföldi cikket már így a John Doe alapján, ami felénk valami olyat jelent, mint a Kiss Pista . Valamiért nincs néven nevezve vagy ismeretlen, bár filmekben gyakran az azonosítatlan férfi holttest megnevezése is.
Esetleg valaki nickje?[ Szerkesztve ]
-
addikt
A cikkből nem nagyon tudtam következtetni a címre, hacsak nem a gyenge hardver a probléma.
Amúgy is, Wii has problem.[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest