Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
nem eretnek gondolat, csak téves következtetés.
Meg lehet ideologizálni, de ha érdekel a valóság, akkor inkább olvass bele P6 fórumokba, ahol hosszútávú tapasztalatok vannak leírva, nem 3 nap alatt egy éppen aktuális sw verzión szerzett, "ennyi fért bele" teszteredmény.
Ennek azért van hírértéke, mert amíg a MIUI-nál mindenki csak legyint arra, hogy megint jött egy patch, ami egy hibát megold cserébe egy újat hoz, addig egy Google referenciatelefonnál ez több, mint kínos.
Az egyénfüggő, hogy az emberek miért tartanak ki mellette. Én várom a kínai újév végét, hogy tudjak rendelni a tradingshenzenről mást, de a céges kártyámat már kiszedtem belőle annyi bajom van vele. Vannak akik érzelmi alapra helyezik és azt mondják, hogy náluk nincs hiba, nagyon elégedettek, unalmasan stabil a teló stb., mégis amikor kijön egy beta Android, ők rakják fel először és utána örömködnek, hogy milyen jó lett a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest