- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
Kb 4-5 éve utaztam buszon, és kicszúszhatott a zsebemből a tárcám.
Apám megkért, hogy fizessek be valami nagyobb összeget valamire(kb 500-600.000ft).
Benne volt a tárcámban, minden irattal együtt, bankkártyája apámnak, másik zsebbe meg a pin kódja a kártyához, amin több misi volt, illetve keresztanyám-apám névjegykártyája, egyikük rendőr alezredes, másikuk vezérőrnagy. Mindkettejük telefonszáma, stb.
Elhagytam, semmi hívás, kb 1 hónapon keresztül, apám majdnem megölt.
1 hónap múlva felhívta valaki keresztapám, hogy talált egy tárcát, benne rengeteg lóvéval, és rengeteg doksival, kártyával, stb.
Rögtön megbeszélték, hogy mikor, hol vesszük át, az ürge egy volán dolgozó volt. Fater ráhagyott egy 20-ast, meg vittünk neki egy komplett ajándékcsomagot. Az az öröm, ahogy örült az emberke...
Azóta is egyszer mentem annyi lóvéval, mikor saját autómat vettem, de az benne belső zsebbe, és át volt tárcámon tekerve fejhallgatóm kábele kétszer, ha kiesik, rántsa ki a fülemből a fejhallgatót is...Amúgy abszolút nemes cselekedet volt a részedről, én is hasonlóan tettem volna, de mindenkitől megkérdeztem volna, és aki szemrebbenés nélkül mondja, annak nem adom, de aki megnézi a zsebét, meg mindenét, annak odaadtam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged