Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Teljesítményben jóval alatta, fogyasztásban felette (értsd: takarékosabb).
Ennek ellenére a működésben ez nem köszön vissza, nem érzed azt, hogy ezt csak két darab Cortex-A7-es mag hajtja. Persze akinek a játék áll az első helyen az inkább mást nézzen magának.(#55) Moleman
1.kérdés: Csak az X920-hoz tudom viszonyítani. Annál jobb, jól látható, legalábbis nekem nincs vele problémám. Ha van rá időd látogass ki a WayteQ-hez, ott meg tudod nézni, ki tudod próbálni, össze tudod vetni a kettőt.
2.kérdés: Van már root: [link]
3.kérdés: Én azt mondanám, hogy igen, persze mindenkinek más a fontosabb. Arra az árra meg nyugodtan rászámolhatod még az Áfát, és máris ugyanott vagyunk.(#57) Duliee
Fenéket van egy szinten. Azonos órajelen kapásból 30% a különbség az A7 és az A9 között, és akkor még az eltérő tulajdonságokról szó sem esett.
-
RufuszX
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest