- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
King Unique #179 üzenetére
Volt régen a hwsw-n egy flesdizájner nevű arc. Az mondott ekkorákat
-
Syl
nagyúr
Annyit fűznék hozzá, hogy én szeretem a keret nélküli ablakokat. (Tudom, ellent mond a win7 tetszési indexemmel, de mégis
) Linuxon például olyan témát használok, aminek nincs kerete. (Persze itt meg tudták oldani, hogy ennek ellenére ne egy pixelt kelljen eltalálni az egérrel, ha méretezni akarom az ablakot) Az árnyék viszont nekem fontos. Más méret és erősség az aktív és más a háttérben lévő ablaknál. Hogy messziről ránézve is azonnal világos legyen melyik ablak hol van.
-
Syl
nagyúr
válasz
-Skylake- #158 üzenetére
Igen, a hetesben még sok helyen találni 3.0-ból maradt ikonokat.
De a Win10-zel kapcsolatban design egységességről beszélni?Amikor a gyári, beépített MS appok is össze-vissza jelennek meg? Egyik a kiválasztott színű ablakkerettel jelenik meg, a másik nagy ívben tojik a beállításodra, mindig fehéren működik. Egyiknél bal oldalon jelenik meg a beállítások ablak, a másikon jobbra.
Szóval a win10-nél is nagyon látszik, hogy több csoport dolgozik a design-on és azok egyáltalán nem beszélnek egymással. -
Syl
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #28 üzenetére
Pedig bizony az AU nagyon-nagyon sok embernél okozott USB problémát. Meg HDD partíció eltűnést.
-
Syl
nagyúr
Csak azt tudnám, ez mitől "creators"?
A 3D Paint-től?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest