- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Korán jött a Windows 8. A teljes üzleti szféra mellőzi a meglévő gépeken, mivel főleg egy sokgépes, sok alkalmazást használó rendszernél ez nagyon nagy munka, ráadásul a Windows 7 is csak 3 év körüli volt a megjelenéskor, az XP-s gépekre meg cégeknél nem tesznek sokkal újabb rendszert. A Vista elbaltázott lépés volt, pedig abszolút időszerű, ezért volt sikeres a Windows 7, mert addigra már betöltötte a 8 évet az XP. Most kihoztak a W7 nyakára 3 éven belül egy új rendszert, ahol ráadásul mindenkit az érintős felülettel riogattak, ami ugye egérrel kényelmetlen. Rossz volt a marketing, és rossz, hogy a felhasználó nem maga dönthet, melyik felületet részesíti előnyben. De még ha dönthetne is, akkor is mindegy, egy Photoshopnak nincs Modern UI-ra áttervezett verziója, tehát rengeteg program dob át a desktopra, kevésbé jártas felhasználók pedig nem szoktak belenyúlni mindenféle beállításokba, ahol beállítható, hogy indításkor melyik felület jelenjen meg - és ez a picike kipipálós négyzet is csak fél éve érhető el a 8.1 frissítéssel. Hozzáértő kezekben viszont kifogástalan a Windows 8 és a 8.1 is.
A start menü nekem személy szerint nem hiányzik, a most helyette meglévő menü sokkal jobban kihasználható számomra.
-
Dilikutya
félisten
Megvásárolt rendszernél nincs értelme Windows 7-ről 8-ra váltani, legfeljebb valami nagyon olcsó upgrade esetén, annyi újat nem hoz, hogy sokat áldozzon rá az ember. Megjelenéskor volt olcsó Windows 7 upgrade lehetőség, bár korlátozottan, csak talán a megjelenés előtti fél-egy évben gép vásárolt licenceknél.
A Modern UI pedig már ott tart, hogy ha nem akarod, látnod sem kell, így megszokni sem szükséges. Én a főiskolás licenc miatt felraktam, nem is bántam meg, jó rendszer, és a Modern UI-t sem láttam a telepítés óta.A startmenü nem hiányzik. Eddig is csak a beállításokat használtam onnan, egy koncentráltabb menü most is van, ott az Eszközkezelőtől a Vezérlőpultig minden egyben van, még a Számítógép-kezelés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Update 09.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest