Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Szerintem spam mappán túl nem jut a mailem, ha mégis, 99% hogy instant törlik. Ugyanakkor ezek után egyfelől nem érhet az a vád, hogy nem nem tettem semmit az ügy érdekében, másfelől meg ha a Win 9 is ugyan ezekkel a hibákkal lesz tele, jókat fogok röhögni magamban.
Ezen felül az igaz, hogy ehhez javító csomagot nem fognak kiadni, csak azt nem értem, hogy miért kell idáig eljutni. Az OS minden paraméter egy tervezés része, ha a tervezők logikusan gondolkodtak volna, nem követnek el ilyen hibákat. Semmi más nem kellett volna ide, mint józan paraszti ész, hisz nem bug-okról beszélünk (instabilitást leszámítva) hanem koncepcionális hibákról. Legalábbis szerintem.
Na köszi a segítséget. Szevasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest