Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
Szia djnice!
A két eszköz belső részét nem ismerem, de nyilván összehasonlítottad és úgy van. Én megvettem a Pinnacle csomagot, de az eredeti studiót nem használom, túl bonyolult, sokszor lefagyott, sokmindent még külön meg kellett volna vennem, így csak az asztali boxot használom külön letöltött telepítő driverrel (ami tartalmazza talán a WDM - Windows Driver Modell - részt is), és az említett iuVCR (orosz) progival. Ebben a programban az a jó egy korábbi leírás szerint, hogy „az egyik olyan program -- ha nem az egyetlen --, mellyel kihasználható a bt848/878 chipek teljes PAL felbontása Windows 2000 és XP alatt”. Itt be lehet jelölni a synchronization résznél mind a videó, mind az audió szinkront, de lehet teljes hosszban tartó időelcsúszást is beállítni. Én az audiót szoktam beállítni és ha az eredeti VHS felvételen – mindegy milyen hosszú – nincs szinkron hiba, akkor símán átviszi hangcsúszás nélkül. Ide csak a példa kedvéért említem meg, és nem azért, hogy ajánlom, de ugyanez az egyszerű EasyCap STK 1160-al – ami egyébként nálam jól működik - nem valósítható meg, hiába jelölöm be az audió szinkront, pedig ennek is külön hangcsatornája van. Érdekes módon ez utóbbi a hozáadott Ulead Vid.Stud-val szinkron hiba nélkül viszi. Mindkettőnek önálló hangrésze van és nem a számítógép audió panelját használja, mivel ekkor szokott hamar előfordulni a csúszás, mert csak a művelet végén adja össze a két felvételt.
Hát az én gyakorlatomból ennyit tudok még kiegészítésként hozzáadni.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
lo Eme írás szóljon egy kis bevezésképpen a témában járatlanoknak, és az érdeklődőknek.
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest