Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Siemens dolgot meg tudom erősíteni. Angol a belső nyelv.
Dev notes? Igazából csak nagyon speciális esetekben kell ezt is tölteni. Nem igazán jellemző a használata, de absz. belső anyag. Van hátránya, ezt elismerem. Például ha változik valami a kódban, követni kell a változást.
A telekommentezett kód viszont lehet pont ugyanannyira érthetetlen, mint egy komment nélküli. A felesleges komment meg ugye felesleges (például egy property nevét megmagyarázó szöveg, XML dokumentáció).
Ha a kódot magára hagyjuk és más nyúl hozzá később, aki még nem látta, szerintem egy kommentekkel dekorált verziót sem fog sokkal jobban megérteni. Azt meg nem a kódban kell tárolni szerintem, hogy egy adott fájl header része mit tartalmazhat. Ez nem fejlesztői tudás, hanem feladatspecifikus. Nem a kód része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest