- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidual001
tag
Ahogy Jacint írta, sajnos az tényleg használhatatlan hozzá. Van nekem itthon, használom is, de azt a pici kínai kezek a gyárban beprogramozták, és nem igazán lehet hozzányúlni.
Viszont találtam egy ilyet, de ha a leírásnak lehet hinni, akkor csak 1Wattra képes (bár a képeket elnézve, szerintem csak rosszul írták oda).
Elsőnek egy műveleti erősítőre gondoltam, de nincs se időm, se kedvem egy kapcsolási rajzot összedobni -
Vidual001
tag
Igen, azt aláírom, ha egyszer valaki normálisan beállítja, ahhoz többet nem kell nyúlni, de én párszor átböngésztem a kézikönyvet, neten is keresgéltem (lehet én vagyok a h*lye hozzá), de nem tudtam beállítani.
A másik az ára, amit írtál, hogy átlag felhasználó inkább 3-4 ezerért vesz potisat. De ha valaki ért hozzá, ideje és felszerelése is van hozzá, akkor csinál egy olyat mint Jacint78.Jacint78: Szerinted egy karácsonyfa égősor elektronikája jó kiindulási alapja lehetne az RGB vezérlőnek? Persze a dalolós fajtából
-
Vidual001
tag
Scythe Kaze Chrono ventiszabályzóm volt korábban, de egyszerűen idegesítő volt, hogy 2 percet azzal bajlódtam, hogy játék közben beállítsam az ideális fordulatszámokat.
Scythe Mugen Rev3. B hűtőm volt, az alsó lamellákhoz volt téve a hőmérő szenzor, és nem tudtam normálisan beállítani az automatikus szabályzást. Egyébként nagyon mutatós volt, a világítást is ki lehetett kapcsolni, így éjszaka sem volt zavaró ha 0-24-ben ment a PC. A doboz felszereltsége is jó volt (bár ennyi pénzért legyen is jó) viszont nekem akkor is a potméteres verzió jött be jobban.
Megjegyzem, egy potméter csere nem tart semeddig, megnézed, hogy a nyák mit kíván, illetve milyen paraméteres kell a ventikhez (nálam Pure Wings2 van 2 120mm és 1 140mm-es), de Lepa Bol Quiet-tet is hajtott már. Egyébként most egy Revoltec 4 ch-s ventiszabályzóm van, a 140-es ventihez kicseréltem a potit, de az original is vitte volna, leégés nélkül -
jacint78
addikt
Nyílván azonos fordulatról van szó, de, ha ugyanarra a hőtőbordára van rakva két ventilátor az annyival nem hatékonyabb, minta a vízhűtés, mert azoknál a felület kevés, itt viszont megvan a hűtőfelület és ez a borda eléggé szellősre van csinálva, ezért is jó. Vannak bordák amiken nehezebben jut át a levegő, ott sokat segíthet a második ventilátor, amúgy már csak egy van rajta, mert az egyik bedöglött és lusta voltam másikat applikálni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest