Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A HDD milyensége nagyon befolyásolja szegény Windowst. A céges Win7 raid tükrön van, bebootol 1 perc alatt. Az itthoni Win7 kb. 1.5 perc, Chakra 1 perc, amíg el nem távolítottam a 0.5GB méretűre hízott Avastot, addig 2.5 perc felett volt.
Nemrég raktam össze egy gépet AMD A8 apu-val ami prociban még gyengébb is mint az én Phenomom, de mégis alig fél perc alatt eljut a Win7, meg a Chakra is a bootolás végéig. Tök átlagos vinyó van benne, csak annyi előnye van, hogy 64MB cache-es, az enyém meg 32-es.Most rendeltem magamnak egy SSHD-t, remélem az majd megoldja a gondokat. Szegény Win7 még mindig ott tart az aktívan töredezettségmentesített és karbantartott vinyómon, hogy a desktop megjelenítése után csaknem egyenként tölti be az ikonok képét...
-
quailstorm
félisten
Ez, ez amit én tapasztaltam. Csak nekem az occsó HDD az Toshiba.
XP-hez. Régi gépen, vagy akár a sajátomon a 7-esnek az a bottleneck, hogy a HDD-k régiek, és laassúúú. XPSP3 meg 60% vista. Vagy több. Annak a gépigénye már azonos a 7-essel. Csodálkozni emiatt nem kell. De Athlon64x2-őn, C2D-n hasít most is. Béna vinyóval AthlonXP-n meg 1,5GB RAMmal sem indokolatlanul rossz.
-
Munkahelyemen SSD mentes gépek vannak, 7/8 vegyesen. A 8 katasztrófa.
Itthon is lassabb volt a Linuxnál, és a 7-nél is, amíg azonos (SATA HDD, nincs SSD-m) eszközön volt a Linux+a win, de a windózt olyan ritkán használom, hogy kitettem egy IDE winyóra... Kellett a hely. Linux meg elfogadható sebességű winyóról is - lehetne gyorsabb, de többe kerül az SSD, mint amit nyernék vele.@KAMI911 : Meg disk cache kikapcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest