Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A HDD milyensége nagyon befolyásolja szegény Windowst. A céges Win7 raid tükrön van, bebootol 1 perc alatt. Az itthoni Win7 kb. 1.5 perc, Chakra 1 perc, amíg el nem távolítottam a 0.5GB méretűre hízott Avastot, addig 2.5 perc felett volt.
Nemrég raktam össze egy gépet AMD A8 apu-val ami prociban még gyengébb is mint az én Phenomom, de mégis alig fél perc alatt eljut a Win7, meg a Chakra is a bootolás végéig. Tök átlagos vinyó van benne, csak annyi előnye van, hogy 64MB cache-es, az enyém meg 32-es.Most rendeltem magamnak egy SSHD-t, remélem az majd megoldja a gondokat. Szegény Win7 még mindig ott tart az aktívan töredezettségmentesített és karbantartott vinyómon, hogy a desktop megjelenítése után csaknem egyenként tölti be az ikonok képét...
-
quailstorm
félisten
Ez, ez amit én tapasztaltam. Csak nekem az occsó HDD az Toshiba.
XP-hez. Régi gépen, vagy akár a sajátomon a 7-esnek az a bottleneck, hogy a HDD-k régiek, és laassúúú. XPSP3 meg 60% vista. Vagy több. Annak a gépigénye már azonos a 7-essel. Csodálkozni emiatt nem kell. De Athlon64x2-őn, C2D-n hasít most is. Béna vinyóval AthlonXP-n meg 1,5GB RAMmal sem indokolatlanul rossz.
-
Munkahelyemen SSD mentes gépek vannak, 7/8 vegyesen. A 8 katasztrófa.
Itthon is lassabb volt a Linuxnál, és a 7-nél is, amíg azonos (SATA HDD, nincs SSD-m) eszközön volt a Linux+a win, de a windózt olyan ritkán használom, hogy kitettem egy IDE winyóra... Kellett a hely. Linux meg elfogadható sebességű winyóról is - lehetne gyorsabb, de többe kerül az SSD, mint amit nyernék vele.@KAMI911 : Meg disk cache kikapcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest