Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
antikomcsi #5796 üzenetére
Egy az egyben ugyanez a véleményem nekem is, akárcsak én írtam volna. Annyi még, hogy Ariel-ió sír hogy azért akarja megnyerni hogy az apjának tudjon valamennyit visszaadni, hát kérem ez vicc. A kabátja 70 ezer, a többi cucca is súlyos pénzek, szal van zsé dögivel náluk. Ha meg segíteni akar az apjának, akkor éljen normális árakon életet, a farkát pedig hagyja a gatyájában és csak akkor vegye elő ha szüksége van rá.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #5798 üzenetére
-
Def26
félisten
válasz
antikomcsi #5796 üzenetére
Extrém arcok kellenek a világnak. Nézd meg az eurovíziót. Ez nyert b@zdmeg.
Gondolhatod milyen "jól" énekelt.
Avatarodat elnézve, remélem nem vagy "érintett" a dologban.
-
antikomcsi
veterán
Küldök én is egy szavazatot, ha már végre, vége ennek a horrornak.
Nem könnyű a választás.
Debilióra azért nem voksolnék, nehogy már Ő legyen a példa a fiatalok előtt. Be kell menni a villába, hisztériázni, és a nemi szervünket lóbálni, és akkor nyerhetünk pénzt, lakást, autót.
Vikire azért nem szavazok, mert egy nagyon gusztustalan ember belsőleg. Beköltözésig volt szimpatikus, de utána 2-3 hét alatt, amíg néztem a műsort, annyira megutáltam, ha egyedül Ő lenne bent,akkor sem rá szavaznék, hanem inkább a kanapéra.
Zsófikára sem szavaznék, de mivel a másik két "játékost" teljességgel kizártam, ezért duzzogva teszem mellé a pipát. Tulajdonképpen a lényeg, hogy a másik két szereplő ne nyerjen.
Ez a széria egy borzalom volt számomra, olyannyira egy kaptafára készültek az adások, és nem szóltak semmiről, hogy hamar abba hagytam a követését. Pedig az előző két vv-nél, amikor ment az adás, szinte élőben beszéltük itt meg az eseményeket, de amint észrevettem most ezt velem együtt sokan kihagyták.
Vajon bejött ez az RTL-nek?
Ha esetleg lenne majd VV7, nem lepődnék meg, ha visszatérne az anya csatornára, és visszakerülne az sms szavazás is.
-
King Unique
titán
válasz
Snoxhill #5791 üzenetére
Azért, ha megnézted, volt ott más is, nem csak az expós dolog...ki tudja mit csinált ez a Lajosnál, meg még ki tudja hol.
Az lehet általános, h sok fiatal csaj manapság erotika ipar területén ténykedik, csak egyrészt nem mindegyik, másrészt, akkor meg nem kéne játszani a cuki jókislányt, meg a szűzk**vát...
-
Snoxhill
csendes tag
válasz
King Unique #5745 üzenetére
Köztudott az amit linkeltél, és nincs benn es emmi olyan ami nem vállalható! Műpöcsöt és műpuncik árúlt egy expón cicivillantós ruciban egy cég neve alatt... és? A fiatal lányok 50%-a ettől durvább dolgokat is megtesz pénzért.
Izaura viszont gáz a dorogos, bünőző múltjával és azzal, hogy modellnek akarja eladni magát a kb. három darab házi képével! Ugyan ott fogja folytatni ahogy bement és a sitten fog kikötni!Szerk:
Viki szavaival élve! Olyan ne nyerjen aki csak 1 párbajon volt kint! -
kukinyo
addikt
Iza remélem hogy a szimpátiájával tönkre tette Viki esélyeit.
-
L_YKing
addikt
Ezaaaaaz!!!
Végre kiesett!
Holnap meg Au vagy Viki viszi a díjat -
Vakegérke
félisten
Megjegyzem a finálé résztvevőinek névsorát Viki már régen megmondta. Már csak az a kérdés, hogy ki lesz holnap a boldog győztes.
Hajrá Viki!
-
sunci_02
aktív tag
Zzzzssssoooooooooffffffiiiiii
Besz.rnék ha holnap ő nyerne...
-
Vakegérke
félisten
Na, mindjárt kiderül, hogy ki győz.
Iza idegesebb. Szép dolog, hogy fogják egymás kezét Zsófival.
58-42%
Zsófi győzött.
-
Vakegérke
félisten
Istenem, ennyire buta Zsófi? Még most is meg tud lepni.
-
Vakegérke
félisten
Na, placcon vannak már a párbajozók.
-
Vakegérke
félisten
Jobb zenéket nem tudtak választani?
-
Vakegérke
félisten
Zsófi is kapott látogatót, bejött a hugica.
Kapott egy karkötőt, hogy hozzon neki szerencsét a párbajon.
A hugi legalább elköszönt a lakóktól.
-
Vakegérke
félisten
Izát jutalomból meglátogatta az anyukája. Tartást adhat neki a párbajra.
Kapott egy nyakláncot, amely remélhetőleg hazaviszi.
Lehetett volna annyi érzés anyukában, hogy legalább integet a többi lakónak...
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Ki bírja tovább tartani a vizes tálat.
Mindhárom játékban Iza győzött.
-
Blaise
veterán
Van stream valahol?
-
Vakegérke
félisten
Az ablakmosós se piskóta.
-
Vakegérke
félisten
Jó ez a vakon keresgetős játék.
-
Vakegérke
félisten
És eljöve az utolsó párbaj ideje...
No lássuk, mit hoz a mai este.58-42% a pillanatnyi állás.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
A megszokottól eltérően ma este 9-kor kezdődik a műsor. Az utolsó párbajt nézhetjük.
Bár nem csiporászom, Zsófira szavaztam. Nem érte, hanem Iza ellen.
Vagyis Izáért, hogy hamarabb Krisztián karjaiba omolhasson. -
Vakegérke
félisten
Idáig ez volt a legunalmasabb adás.
-
Vakegérke
félisten
Zsófi mi a fenét görcsöl még Iza döntése miatt?
-
Vakegérke
félisten
Megerősödött bennem az érzés, hogy Aurelio most vesztette el a fődíjat.
-
Vakegérke
félisten
Zsófi darazsakkal küzd.
-
Vakegérke
félisten
Jó a sorrend.
-
Vakegérke
félisten
Az utolsó "békés" este. Na lássuk.
-
King Unique
titán
válasz
Vakegérke #5748 üzenetére
Én se, ha nem Au, meg egy ideje úgyse követem már annyira ezt az egészet...
Amit korábban pedzegettem, h csajjal akarják megnyeretni, lehet összejön végül, eleve az is már fura volt vége felé, h ennyire többségbe kerültek, korábbi szériákban abszolút nem volt jellemző.
Nem tudom kinek kedvez majd a szerencse, de úgyse "mi", nem feltétlenül a nép fog dönteni, az meg a másik... -
Vakegérke
félisten
válasz
King Unique #5747 üzenetére
Én kedvelem, ő a favoritom, de ha nem ő győz, akkor sem sírom el magam.
-
lacy86
addikt
Nah jovan akkor!
Iza koszonjuk a reszvetelt , Zsofi mehetsz vissza!Amugy beszarok ha ez a zsiros haju , NB1-es csaj nyerni meg a VV-t! ( tuti bunda lesz
)
-
King Unique
titán
válasz
Snoxhill #5735 üzenetére
Zsófi, az Expón magát illegető kis álszent, celeb palikkal, meg ki tudja kikkel dugó kislány...
Van ám egy múltja neki is, ha olvasod híreket, nem vagyok én abban olyan biztos, h mire még jobban felnő olyan rendes csaj lesz belőle, sőt...[link], [link], [link], [link].
Nem tudom számodra mit jelent a VV, a játékosok teljesítményének értékelése, de nekem azt, h nem szürke, átlag, dupla 0 unalmas karaktereket kell nézzek 0-24, hanem olyanokat, akikben megvan az a bizonyos "V-faktor", ami alapján anno kiválasztották a több ezerből: pl. mer balhézni, tudja magát produkálni és ezzel szórakoztatni a közönséget, akár kicsit alpári, akár szolidabb megnyilvánulásaival.
Sokan nagyon álszentek, mert a VV kapcsán is az átlag társadalmi elvárások alapján próbálnak értékelni, csak azt felejtik el, h ez a VV és itt kicsit másról van szó...a nézettséget nem az átlag "jókisfiúk / jókislányok" adják...Ebből kiindulva, a mostani 4-esből magasan Aurélió és Viki tett le vmit az asztalra, egyértelműen ők érdemelnék meg fődíjat, de Iza is, ha úgy vesszük odatette magát rendesen. Nála más kérdés, h kicsit túlfeszítette a húrt és vsz sokaknak unszimpatikussá vált. Ha kiesik Zsófi ellen, csakis önmaga miatt fog, nem azért, mert az emberek jobban kíváncsiak Zsófikára...
Ez a kiscsaj gyakorlatilag, ha Au nem mászik rá, nem csapódik mellé néha vki, ellett volna szürke végig kisgegérként (Tuja 3, Tuja 2 =Zsolt), amikor megszólal, riportba affektálva nyilatkozik, az meg nagyon irritáló...Ha neked ő jelenti a tökéletes VV-játékost, akkor nem tudok mást mondani, mint hogy szavazz rá.....
-
matyi19
őstag
válasz
Vakegérke #5738 üzenetére
"Ami azt illeti, Aurelio helyében én nem üvöltöztem volna örömömben ugrándozva, hogy "Artúúúróóó", hiszen semmit nem tett azért, hogy a döntőbe kerüljön, csak megúszta a párbajkihívást.
"
Nem pont ez a lenyege a jateknak?
Usszon meg minnel tobb parbajt es nyerjen...nem mehet mindenki egyszerre parbajozni, amugy is volt 2x, ellentetben Iza-val es Zsofi-val. -
Vakegérke
félisten
válasz
dragonfx #5737 üzenetére
Szerintem rossz taktika. Kihívta a leggyengébbet, akit a szavazók már csak sajnálatból is a döntőbe juttatnak.
A jó választás Aurelio lett volna. Szimpátiát keltett volna, hiszen megküzd azzal, aki kiverte szívszerelmét.Ami azt illeti, Aurelio helyében én nem üvöltöztem volna örömömben ugrándozva, hogy "Artúúúróóó", hiszen semmit nem tett azért, hogy a döntőbe kerüljön, csak megúszta a párbajkihívást.
-
hdman
őstag
válasz
King Unique #5734 üzenetére
Erről a hagymásról van videó?
-
Snoxhill
csendes tag
válasz
King Unique #5734 üzenetére
Miért szerinted ki érdemli a négy nulla közzül? Nálam egy hajszállal igen is Zsófi, második hely Au, harmadik Viki, utolsó Izaura.
Izaura az exnarkós, nevelőintézetes, kamú modell akinek az alapszintű viselkedés nem megy? Nála azt várom, hogy a Traktoros vagy a hozzátartozói jól összepakolják.
Ha ő nyerne akkor úgy is elszívna mindent! Így semmiképpen!Vagy nyerje a kokszos, kamú focista, agyilag zokni Au? Inkább menjen el dolgozni apucihoz Svájvaba... egy év alatt megkeresi azt a pénzt. Egy hajszállal jobb Vikitől csak!
Ha ő nyerné akkor még jobban elszállna magától, és miután elherdált mindent svájci apucitól várná a havi pénzeket.Esetleg nyerje Viki aki a legjobban tud megalázni bárkit ország-világ előtt, aztán pislákol, mint aki semmit nem tett? Ez volt kézilabdás, meg ő jár tanárképző főiskolára (ilyen is elhangzott ám róla)? Nevetséges.
Róla el tudom képzelni, hogy okos dolgokra és esetleg jól tudná felhasználni a nyereményt, de egy ilyennek nem aki így megaláz mindenkit!Igaz, hogy Zsófi is elvan a maga kis rózsaszínű világában, de ő ha felnő akkor még lehet normálisabb szintet megütő ember. Szerintem ő az első pár hónapban költekezne rendesen buli-buli hátán lenne, aztán szülői nyomásra megtanulná jól használni azt amit szerzett.
Szerk:
Attila így a kiköltőzés előtt azért Zsófinak elmondta mi is a gáz a viselkedésében és Aunak is, hogy mit pörgesen. Remélhetőleg mind a kettő építkezni tud majd belőle. -
King Unique
titán
Ez jó, és még majdnem ő nyerte VV5-öt, szégyen lett volna...sokan mondogatják, h "mer normális srác", lehet, de az ilyen nem a VV-be való, ahogy anno szociális alapon nyerő Milo se...
, legalább Indián 1x jól leüvöltötte a fejét a hagyma miatt
(#5718) kukinyo : + 1 Au Lehet vannak hülye dolgai, sokx gyerekes, de 100x inkább ő, mint Iza, v Viki. Aki fentebb Zsófikát mondta, netom hogyan gondolta, ez a kis gyereklány k*rva expós izé, az b@szna ki, azzal nyeretnék meg...
Iza, h játssza a mártírt,ilyenkor mindig szemeit lesütve lassan artikulálva adja a szendét, máskor meg...
-
Vakegérke
félisten
Zsófit viszi.
-
Vakegérke
félisten
Aurelio de be van tojva...
-
Vakegérke
félisten
Aurelio bevallja, hogy majrézik. Lehet, hogy Iza ezt kihasználja.
-
Vakegérke
félisten
Mindjárt kiderül, hogy Iza kit hív ki párbajra.
-
Vakegérke
félisten
Jaj, Aurelio, hogy te mennyire bekajolod Attila dumáját...
-
kukinyo
addikt
-
Vakegérke
félisten
Hopp, már el is kezdődött. Attila épp okítgatja Zsófit.
Vagyis hülyíti. -
Vakegérke
félisten
válasz
kukinyo #5718 üzenetére
Ne feledjük, hogy a környezet is döntő. Értem ezalatt a játékos társakat. No most ha az általad igénytelennek titulált Viki egy játékban szerepelt volna Attilával, egyáltalán nem lett volna könnyű ellenfele. Biztos vagyok benne, hogy akár Seherezádét, akár Csabát kiszorította volna a döntőből.
Igénytelen? Meglehet, hiszen pisilés után a bugyiját felhúzva nem mosott kezet. Azonban ész dolgában messze felülmúlja a többieket.
-
Vakegérke
félisten
-
zolikaDB
veterán
válasz
kukinyo #5710 üzenetére
Atilla??? Atilla???
Viki annyit mondott, h amióta az a gyökérfejű bent van, Aurélijónak egy önálló gondolata nincs. Meg a bújik a takaró alá és taperolja a gyereklányt, gondolom egy normális nő, akinek nem a pénze kell, nem áll vele szóba...
Az igénytelen Viki meg beszél össze vissza, jaaa aha...
Meg tanácsok Aunak:
- meg kell nevettetni
- értelmes dolgokat kell mondani
- meg kell dícsérni a melóját Sehynek.- aki nyerítve röhög az a karámba való, nemhogy ezt hallgassa X db néző
- hülyéknek értelmes dolgot minek?
- meló? az, h az ő szopásáért már nem fizet senki, és nyekeregtet pár lemezt, az nem meló... -
hdman
őstag
Tuja most is tuja, kb 2 mondata volt bevágva
Istenem...
-
Vakegérke
félisten
válasz
kaboska #5708 üzenetére
Szórakoztatóbb, ez nem vitás. De miért? Mert Zsófi ragad rá, Aurelio pedig vállalja az idomítás alatt lévő kismajom szerepét.
Ha le se tojnák a játékosok, akkor nem lenne más, mint egy hétköznapi nehezék a lakók életében.Eleve ott kezdődött a bibi, hogy mondott valamit, miszerint a lakók a beköltözők
csicskáiasszisztensei lesznek, és ők ezt szépen bekajolták.
Mire való a postaláda? Ott szokták a szerkesztők közölni az utasításokat. Volt ilyen értesítés? Nem. Hát akkor meg?Attila egy jó nagy szürke senki lenne, ha a lakók annak tekintenék. Csak ugye akad egy Zsófi, meg egy Aurelio, akik sztárolják.
Megjegyzendő egyedül Viki az, aki nem esett hanyatt a hordától. Mivel inzultus nem éri, így csöndben van, ami akár úgy is tűnhet, hogy meghunyászkodott. Egy frászt. Próbáljon csak vele szórakozni bármelyik vendég, legyen az akár Attila, nem jár jól.
-
L_YKing
addikt
válasz
Motion_Blur #5705 üzenetére
"Még a végén Atilla megnyeri ezt a VV-t is..."
Szerintem ezt..
-
törölt tag
-
zolikaDB
veterán
válasz
Vakegérke #5700 üzenetére
Tok unalom az egesz, alig nezzuk plusz vegig is tekerem.
Amugy. Pont ezek a gyokerek ertek csak ra? Ez az attila egy olyan szinten visszataszito nyomorusag, h fajdalom... Ugy jarkal ott, mintha lenne valaki, es nem az a szerencsetlen idiota, mint a jelenlegi lakok...
Pffff. -
dragonfx
veterán
Te jó ég ez attila körbe szopatja elnyomja,tapossa őket. :-D
Most látszik csak mennyire nullak...viki es au is.....
Bekuldtek volna egy alekoszt ezek sírva kimenekultek volna......:-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Analóg fényképezés
- Robot fűnyírók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest