- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Vakegérke #120 üzenetére
Tiszteletre, becsületre, mások megbecsülésére.
Ezek nagyon altalanos dolgok. Nem hinnem, hogy nem erre torekedne a legtobb szulo. Szerintem azokon a helyeken is ez a cel, amiket kritizaltal. Sot, masok megbecsulesere szerintem a nyugati orszagokban jobban meg tudjak tanitani a gyerekeket. Lasd peldaul melegek, mas kulturajuak elfogadasa.Ekkor azt mondtam neki, hogy nem bántom, büntetést se kap, de szeretném, ha elmondaná. Megtette. Már nem tudom milyen "bűne" volt, valami iskolai csíny. Elmondta, mert tudta, hogy a szavam szent. Kitárgyaltuk a dolgot, és megértette, hogy többet nem szabad olyasmit csinálni.
Ezzel bizonyitottad, hogy celt lehet erni igy is. Persze amikor a gyerek meg nem kepes arra, hogy megertse, hogy valamit miert nem szabad, akkor hiaba probalod neki megmagyarazni. De ugyanugy hiaba is fenekeled el. -
tildy
nagyúr
válasz
Vakegérke #120 üzenetére
Faterom engedte . legalabbis 4 ev felett mar igen. Az meg ma is mosolyt csal az arcunkra, ha azt mondom, pszt veszek fel Jo dalt a tevebol
( negy evesen sikerult)
A tisztelet meg nem atotl fugg, hogy tegezel valakit , vagy magazol. Magazva is lehetsz tiszteletlen, es tegezve is tisztelettudo. Tegnap kerdeztem a tanarom, hogy itt miota nincs magazodas. Hat jo par szaz eve. Ettol fuggetlenul hidd el, van itt is tisztelet.
Nem ertem, amugy mire voltal buszke? Arra , milyen jol sikerult az idomitas? Ha vigyaznak ra, nyugodtan elvehettek volna a gyerekek, de nagyobb volt a felelmuk toled, miden valoszinuseg szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Anno volt egy írásom, amely híven tükrözi a gyermekek jogaival kapcsolatos véleményemet.Már feledésbe is merült a...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest