Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chamea2
tag
válasz
(V) ó k u s #18 üzenetére
Nekem soha nem volt gixim a postával, nekem mindig is jó volt az ügyfélszolgálat, levelek egyszer sem tévedtek el, legfeljebb 1-2 dolognál én csináltam valamit rosszul. Azon a telefonszámon 1x kellett kárrendezést indítani ajánlott levél miatt a közel 80 eladásomból.
Érdekes, nálam miért nincs gond a postával? Szerencse kérdése lenne? Nem hinném!
Valaki egyszer jött korábban, hogy "készült utalni" valakinek(holott mindenhol az volt, hogy személyes átvétel, nem is merült fel átutalás vagy egyéb és azzal indokolta az illető, hogy nem kapott pm-re választ valakije(Vajon miért? Ezen kellene elgondolkozni, nem pedig vagdalkozni, mert ha valaki nem kap választ, annak rendszerint oka van(legalábbis, aki az én módszereimet követi).)
), mialatt a hozzászólások és pmek felett ott virít, hogy "soha ne utalj előre!" és azt sem tudja az illető, hogy vásárolt-e itt a PH!-n vagy sem. Eszméletlen, hogy mennyi
fogyatékos gyökér"értelmes ember" van itt, látszik, hogy bezárt a Lipót. Annyit azért nem ártana tudni, hogy akart-e egyáltalán vásárolnia fogyatékkal élő gyökéraz illető és ha igen, akkor kitől és ha egyáltalán el is indította a tranzakciót, akkor sem ártana emlékezni arra, hogy hogyan zajlott le az. Kriminálisan erősen kell ezen az oldalon szűrni(plusz Excelben vagy Calcban feketelistát készíteni) mint eladó, mint vevő szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Direct One (műholdas és online TV)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest