- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chamea2
tag
válasz
(V) ó k u s #18 üzenetére
Nekem soha nem volt gixim a postával, nekem mindig is jó volt az ügyfélszolgálat, levelek egyszer sem tévedtek el, legfeljebb 1-2 dolognál én csináltam valamit rosszul. Azon a telefonszámon 1x kellett kárrendezést indítani ajánlott levél miatt a közel 80 eladásomból.
Érdekes, nálam miért nincs gond a postával? Szerencse kérdése lenne? Nem hinném!
Valaki egyszer jött korábban, hogy "készült utalni" valakinek(holott mindenhol az volt, hogy személyes átvétel, nem is merült fel átutalás vagy egyéb és azzal indokolta az illető, hogy nem kapott pm-re választ valakije(Vajon miért? Ezen kellene elgondolkozni, nem pedig vagdalkozni, mert ha valaki nem kap választ, annak rendszerint oka van(legalábbis, aki az én módszereimet követi).)
), mialatt a hozzászólások és pmek felett ott virít, hogy "soha ne utalj előre!" és azt sem tudja az illető, hogy vásárolt-e itt a PH!-n vagy sem. Eszméletlen, hogy mennyi
fogyatékos gyökér"értelmes ember" van itt, látszik, hogy bezárt a Lipót. Annyit azért nem ártana tudni, hogy akart-e egyáltalán vásárolnia fogyatékkal élő gyökéraz illető és ha igen, akkor kitől és ha egyáltalán el is indította a tranzakciót, akkor sem ártana emlékezni arra, hogy hogyan zajlott le az. Kriminálisan erősen kell ezen az oldalon szűrni(plusz Excelben vagy Calcban feketelistát készíteni) mint eladó, mint vevő szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest