Új hozzászólás Aktív témák

• Chamea2

tag

válasz (V) ó k u s #18 üzenetére

Nekem soha nem volt gixim a postával, nekem mindig is jó volt az ügyfélszolgálat, levelek egyszer sem tévedtek el, legfeljebb 1-2 dolognál én csináltam valamit rosszul. Azon a telefonszámon 1x kellett kárrendezést indítani ajánlott levél miatt a közel 80 eladásomból. :) Érdekes, nálam miért nincs gond a postával? Szerencse kérdése lenne? Nem hinném! :Y

Valaki egyszer jött korábban, hogy "készült utalni" valakinek(holott mindenhol az volt, hogy személyes átvétel, nem is merült fel átutalás vagy egyéb és azzal indokolta az illető, hogy nem kapott pm-re választ valakije(Vajon miért? Ezen kellene elgondolkozni, nem pedig vagdalkozni, mert ha valaki nem kap választ, annak rendszerint oka van(legalábbis, aki az én módszereimet követi).) :W ), mialatt a hozzászólások és pmek felett ott virít, hogy "soha ne utalj előre!" és azt sem tudja az illető, hogy vásárolt-e itt a PH!-n vagy sem. Eszméletlen, hogy mennyi fogyatékos gyökér "értelmes ember" van itt, látszik, hogy bezárt a Lipót. Annyit azért nem ártana tudni, hogy akart-e egyáltalán vásárolni a fogyatékkal élő gyökér az illető és ha igen, akkor kitől és ha egyáltalán el is indította a tranzakciót, akkor sem ártana emlékezni arra, hogy hogyan zajlott le az. Kriminálisan erősen kell ezen az oldalon szűrni(plusz Excelben vagy Calcban feketelistát készíteni) mint eladó, mint vevő szempontjából. :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés