Hirdetés

2024. július 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#24) proci985 válasza pechman8 (#23) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

:R

van tapasztalatom elosztott hibaturo rendszerekkel, gyakorlatban ameddig bitperfect az atvitel a kulonbozo komponensek kozott es megtortenik idoben, addig fustjelekkel vagy szinesre festett harci horcsogokkel is mehetne az adatreprezentacio es atvitel.

Mára persze gyártanak olyan összetett chipeket melyek mindent egy közös tokban tartalmaznak amik régen külön dedikált chipek voltak.
Az is ilyen szempontbol mindegy, hogy a kapuzas hogy nez ki es hogy van becsomagolva.

Mondjuk egy DYI megoldas nem lesz jobb egy bitperfect megoldasnal ha DA/DA konverziorol beszelunk. Elektroncso meg nekem tenyleg erthetetlen: Persze jol nez ki, de a csovet nem veletlenul dobtak ki szinte azonnal a szamitogepekbol, mert kb csak a baj volt veluk. DA/DA konverzional pedig a cso imperfekcioja (amit audiofil vegfok egysegeknel szeretnek) max arra jo, hogy bonyolitsa az egyseg tobbi reszet ha bitperfekt atvitel a cel. Es gondolom te se szereted, ha artifacttal van tele amit hallgatsz. Marpedig imperfekt atvitelnel nem kevesbe lesz telt a hang, hanem szetesik a handshake (USB), illetve csend vagy tiszta zorej jon ki (attol fuggoen, hogy a vevo tudja-e kezelni a hibat).

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.