Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Na igen. Két probléma van ezzel. Miért öt év múlva, és miért van az, hogy az end user egy büdös fillért nem lát a kiszabott n milliárd dolláros büntiből, pedig őt nyúlták le?
Ráadásul valószínűleg a kiszabott büntetések kisebbek, mint a valós okozott kár, vagy maximum annyi. Én bevezetnék egyy szorzófaktort, ami lehetne mondjuk 1,5-2, vagyis a bizonyított kár 1,5-2-szeresét kellene ehhez hasonló esetekben kifizetni. Az ilyen esetleges büntetéseknek semmilyen elrettentő ereje nincs, és ez érthető is. Lenyúlom az embereket, de legrosszabb esetben - már ha lesz bármi az egészből, és nem csak néhány döntéshozónak kell a pénz töredékét visszaosztani - majdnem ugyanannyi pénzt kell visszafizetnem, mint amennyivel megloptam őket, na bumm
. -
bteebi
veterán
Bitcoinnal egy kis szerencsével akár tizedelhetnéd is az értékét
.#37: Nem várom, de attól még nem örülök neki; egyszerűen csak az "ez van" kategória... Nekem személy szerint egyébként se fáj túlzottan, nem játszom, és - hál' istennek - már jó ideje nem nagyon költök PC-re, max. HDD-kre
. -
bteebi
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Azért ehhez van némi köze a bányászoknak
. Mint ahogy talán a memóriaárhoz is, de a gond alapvetően ott van, hogy lassan már majd egy kenyérpirítóba is kell vagy 2 giga LPDDR4 RAM, csak tudnám minek...#31: Na igen. De addig nekik tök mindegy, amíg van, aki megveszi... Hogy az mondjuk Elon Musk, vagy épp Average Joe, az nekik teljesen lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul valószínűleg a kiszabott büntetések kisebbek, mint a valós okozott kár, vagy maximum annyi. Én bevezetnék egyy szorzófaktort, ami lehetne mondjuk 1,5-2, vagyis a bizonyított kár 1,5-2-szeresét kellene ehhez hasonló esetekben kifizetni. Az ilyen esetleges büntetéseknek semmilyen elrettentő ereje nincs, és ez érthető is. Lenyúlom az embereket, de legrosszabb esetben - már ha lesz bármi az egészből, és nem csak néhány döntéshozónak kell a pénz töredékét visszaosztani - majdnem ugyanannyi pénzt kell visszafizetnem, mint amennyivel megloptam őket, na bumm
.
.
.
. Mint ahogy talán a memóriaárhoz is, de a gond alapvetően ott van, hogy lassan már majd egy kenyérpirítóba is kell vagy 2 giga LPDDR4 RAM, csak tudnám minek...