Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
válasz
üzenetére
Azért ez így nem teljesen.... AM2+-os foglalatba AM2 és AM3 proci, AM3+-ba AM3 és AM3+ proci... van átjárhatóság 2 foglalat között. ezenkívül meg volt Socket A,754,939. Azért az nem olyan sok.
Kétségtelenül erősebb az Intel proci. De szerencsére eddig itt volt nekem, olcsójánosnak az AMD.

(bár éppen tegnap kérdeztem itt a fórumon, hogy nem lenne nekem jobb egy SB egy AM3+ helyett, de igazán ha tényleg ilyen közeli a Llano akkor lehet ,hogy egyik sem lesz... nem lesz pálfordulás...
) -
válasz
üzenetére
És Intelnél volt akár egy is, ami esetleg adott valamilyen kompatibilitási lehetőséget (régi foglalatú cpu+ új foglalatú lap, régi foglalatú lap+új foglalatú cpu) Szerintem érthető volt, hogy erről beszélek és nem a foglalat típusok darabszám szerinti lebontásáról
, de persze, mint mondtam, úgy látszik, hogy a szemüveg még az értelmezésben is torzít 
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Automata kávégépek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)