Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Tehát magadra vetted, mert nem tudsz semmit a problémáról. Most már 99%, hogy csak fikázni jöttél ide. :) Én naivan azt gondoltam az elején hogy ismered a problémát és azért tudod hogy ezt rövidebb idő alatt is meglehet oldani.
Én ismerem a problémát mivel az IT le akart beszélni erről az eszközről (Lenovo-t váltottam erre), pont emiatt. Utánanéztem, ismerem az OS-t láttam a kommunikációt, tudtam, hogyha nem rohanok az MCT-vel felrakni a 1903-at nem lesz baj.
UI.: Sehol nem írtam, hogy rendben van. Remélem kódolás közben azért kikapcsolod a write-only módot :)
-
Döglött Róka
veterán
Hogy nem ismered a szemelyeskedés fogalmát sem :)
Tételesen ki lett fejtve miről van szó, tudatosan átléptél rajta. Nincs ezzel semmi baj, az emberek szeretnek fikázni dolgokat. Érezd úgy, hogy igazad van, értesz a témához ha neked az jól esik. Csak legközelebb tájékozódj is. ;)
-
Döglött Róka
veterán
Még mindig kevered az OS update-et, a Feature update-et, meg a Surface update-et. Sebaj. Gyanakodj amire akarsz, mivel továbbra sem akarsz lényegi különbségeket megérteni és felfogni a problémát, nem igazán hat meg a mondandód

@moleculez: A spectre, meltdown egy elég egyértelmű biztonsági rés volt. Csak jó nagy pánikot csináltak belőle.
Ha blokkolod az automatikus feature update-et akkor nem jön elő a hiba. Ezt csinálták a kezdetektől fogva. Ha valaki volt olyan türelmetlen, és felrakta, annál kijött a hiba. Na ezek az emberek tuti nem végfelhasználók voltak.
-
Döglött Róka
veterán
Nem nagy az arcom, feltettem egy egyszerű kérdést, hogy te hogyan csinálnád gyorsabban.
Erre egy messziről jött ember dumát kaptam, hogy többszázezer soros kódokat javítasz azonall ami egy OS komplexitásával ér fel.
Tojok rá mivel foglalkozol, mert az ugatás az megy, de:
- Fogalmad sincs mi volt a probléma.
- Fogalmad sincs hogyan javítanád, mivel fogalmad sincs mi a probléma.
- Fentiekből következik, hogy fogalmad sincs az egészről.Win patch-et irtál, firmware-ről beszélünk, erre jössz szoftverrel csakhogy valahogy sikerüljön igazságot találni. Azt hittem, az évtizedes tapasztalatod nem fog cserbenhagyni és észreveszed a különbséget OS és hardware között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- ASUS routerek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- LG LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő