- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Döglött Róka #36 üzenetére
A folyamatos biztonsagi hibak es frissiteseik miatt a hazban levo dell xps 13 (i7), illetve a ket hp elitebook (i7, i5) is sokat romlott. Konkretan erezni a lassulast meg bongeszes kozben is, boot ido is drasztikusan nott, illetve mivel adott taskot a proci sokkal tobb ido alatt szul meg, az akkuido egy laza 20%-ot csokkent, plusz az elotte halk hutes is visit.
Az egyikben le is csereltem az akkut, utana esett le, hogy hulye vagyok, olyan nincs, hogy harom laptopban egyszerre dolgodjon az akku, es ugyanannyira. Ha ilyen van, ott nem HW problema lesz. Aztan leesett, hogy ahhh, igen, a kedves inteles biztonsagi frissitesek...
Ezek utan nem vagyok hajlando komoly penzeket fizenti inteles hardware-ert, amig nem jonnek ki egy teljesen uj architekturaval, ami mar a kezdetektol, hardware-esen vedett minden spectre es meltdown varianssal szemben.Plusz nem vagyok hajlando vagyonokat fizetni egy olyan eszkozert, amirol nem tudom, hogy ket ev mulva milyen teljesitmenye lesz. Most meg ott tartunk, hogy ha biztonsagban akarod magad erezni, mar a HT-t is ki kell kapcsolni. Nevetseges.
Az igazi problema az volt, hogy AMD-s notibol viszont nincs olyan szintu, mint mondjuk egy surface book (bar pont most fog jonni a ryzen-es surface, arra kivancsi leszek nagyon). Uj laptop viszont kellett, ugyhogy vegul kinomban vettem egy acer swift 3 15-ot, Ryzen 5 3500u-val. Nem rossz, addig az 1-2 evig, amig nem lesz erdemleges valasztek AMD-s laposbol, kibirja, de sok szempontbol (billzet, touchpad, gephaz merevsege pl) egy tragya az egesz a normalisabb notikhoz kepest. Mondjuk az ara is az otode volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest