Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
A firmware-t sikeresen feltettem. A modem csatlakozik a netre, de kicsit furcsán viselkedik. A power led folyamatosan, pirosan villog, a lan is zölden villog, az internet led viszont nem ég. A leirásodban szereplő linkről az eredeti firmware-t nem tudom letölteni, ha neked meg van meg tudnád osztani velem, hogy ha vissza kell adni a Tének, akkor vissza tudjam állitani.
-
senki66
senior tag
Nem, nem gondolom, hogy a világ összes eszküzének a jelszava benne van, de gondoltam van valami default jelszava ennek a modemnek. Mivel a Manuálban amit adtak hozzá nincs benne, ezért kerestem volna a Te leirásodban a jelszót. Ha nem tudom a jelszót, akkor is meg tudom csinálni az update-et?
-
senki66
senior tag
http://logout.hu/cikk/uj_firmware_d-link_adsl_modemekhez/firmware_frissites.html
Ennek alapján csinálom, eljutok a Telnetes login képernyőig, de nem tudom a user/pass-t, a leirásodban pedig
a 3.oldal nem töltődik be, pontosabban ugyan az mint a második és a Telnet login képernyővel van vége. -
senki66
senior tag
Szia,
Az aláirásod miatt privátban nem mertelek megkeresni. Nyilvánosan tudnál segiteni?
DSL 360R modemet kaptunk, a sebességgel nem vagyok megelégedve, de nem tudok semmilyen adatot kinyerni a modemből, mert el sem érem a webes(kezelő) felületét. Az IP elvileg 192.168.1.1 de nem tudom pingetni sem. ) próbáltam 192.168.1.2-őt is. Megtaláltam a leirásod az általad módositott firmware rátöltésről, de mivel nem tudom elérni a modemet igy el sem tudom kezdeni a procedúrát. Hogyan tudnék rácsatlakozni a modemre?
Gézengúz forumtárs javaslatára beállitottam a hálókártza ip cimét fix 192.168.1.2-re, de akkor nem is tudtam csatlakozni az internethez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Új alternatív firmware D-Link DSL-321B, DSL-320B és 360R T1 ADSL modemekhez
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest