Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
A firmware-t sikeresen feltettem. A modem csatlakozik a netre, de kicsit furcsán viselkedik. A power led folyamatosan, pirosan villog, a lan is zölden villog, az internet led viszont nem ég. A leirásodban szereplő linkről az eredeti firmware-t nem tudom letölteni, ha neked meg van meg tudnád osztani velem, hogy ha vissza kell adni a Tének, akkor vissza tudjam állitani.
-
senki66
senior tag
Nem, nem gondolom, hogy a világ összes eszküzének a jelszava benne van, de gondoltam van valami default jelszava ennek a modemnek. Mivel a Manuálban amit adtak hozzá nincs benne, ezért kerestem volna a Te leirásodban a jelszót. Ha nem tudom a jelszót, akkor is meg tudom csinálni az update-et?
-
senki66
senior tag
http://logout.hu/cikk/uj_firmware_d-link_adsl_modemekhez/firmware_frissites.html
Ennek alapján csinálom, eljutok a Telnetes login képernyőig, de nem tudom a user/pass-t, a leirásodban pedig
a 3.oldal nem töltődik be, pontosabban ugyan az mint a második és a Telnet login képernyővel van vége. -
senki66
senior tag
Szia,
Az aláirásod miatt privátban nem mertelek megkeresni. Nyilvánosan tudnál segiteni?
DSL 360R modemet kaptunk, a sebességgel nem vagyok megelégedve, de nem tudok semmilyen adatot kinyerni a modemből, mert el sem érem a webes(kezelő) felületét. Az IP elvileg 192.168.1.1 de nem tudom pingetni sem. ) próbáltam 192.168.1.2-őt is. Megtaláltam a leirásod az általad módositott firmware rátöltésről, de mivel nem tudom elérni a modemet igy el sem tudom kezdeni a procedúrát. Hogyan tudnék rácsatlakozni a modemre?
Gézengúz forumtárs javaslatára beállitottam a hálókártza ip cimét fix 192.168.1.2-re, de akkor nem is tudtam csatlakozni az internethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi