- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesWagner
csendes tag
Köszönöm dchard!
Én is ezt sejtettem. A feltöltés irány azonnal szemet szúrt. Annak mindig stabilan kéne mennie. Nálam egyértelműen látszott, hogy valami nincs rendben. De biztos ami biztos, gondoltam megkérdezek egy tapasztalt, hozzáértő személyt is a dologban! Köszönöm a segítséged!
Írtam egy "magyarázó" levelet a T-Com felé az elmúlt 20 percben. Nem szeretem "megmondani" egy szakembernek, mit kéne csinálnia (én is szakember vagyok, én sem szeretem), de sajnos ahogy a példa is látszik, nincs sok választás. Ez az ügy már November eleje óta húzódik. Már kollégát is küldtek ki, hogy rámérjen a vonalra (hasonló értékeket kapott). De senkinek nem tűnik fel a feltöltés irányom, pedig ezt is hangsúlyoztam már többször.
Most kíváncsi leszek mi lesz ebből. Majd megírom a fejleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest