- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Koncipappa #2226 üzenetére
Én úgy szoktam a fagyasztott sütiket, hogy vízzel spiccel em és elő melegítés nélkül +2 perc amit írnak a zacsin. Így a melegítés alatt már melegszik a termék is, kiengedett csiganal is, nincs elő melegítés nehéz is volna sutopapirra tenni meleg kosárba a csigat.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Koncipappa #2226 üzenetére
Egy picit be szoktam vízzel spriccelni, majd miután kész, kevés vizet spriccelek rá, majd konyharuhába teszem, betakarom 2-3 percre. De épp csak szentelem, nem áztatom.
Nem a kakaós csigát, hanem a zsemlét, stanglit, pogácsát, stb.
-
erdey_a
addikt
válasz
Koncipappa #2223 üzenetére
az a tapasztalatom a félkész (fagyasztott, vagy elősütött) pékárukkal, hogy az intenzívebb sütés miatt alacsonyabb hőfokon kell picit sütni, mert különben a külseje hamar pirul, de belül nincs ideje átmelegedni.
A nosztalgia kiflire az van írva, hogy sima sütőben 180-200 fok, villanysütőben 170-180 fok és 7-8 perc.
Na ezt én 160 fokra előmelegítve, kiolvasztás nélkül sütöm amíg olyan színe nem lesz, ami nekem tetszik. A 8 perc biztosan sok neki, asszem 4-5 perc is elég.
Az elősütött bagettet (nem fagyasztott), a lidl fagyasztott cukros brióst ugyanígy sütöm.
A kakaós csigát is 160-on, általában fagyasztva (bár kiolvasztva jobb lesz a végeredmény, csak későn jut eszembe) 20-25 percig.
-
erdey_a
addikt
válasz
Koncipappa #1986 üzenetére
mondjuk mi sütés főzés közben ritkán fekszünk le aludni és a konyha környékét se hagyjuk el órákra, szóval nem nagy ügy ránézni és megrázogatni sípolás nélkül sem.
elismerem, hogy ez lehet egy létező felhasználói igény, de rétegigénynek gondolom. -
Beni2360
félisten
válasz
Koncipappa #1986 üzenetére
Akkor egy konyhai időzítő órát alits be. A feleségem pluszba azt is be szokta állítani hiába mondom magától le áll a végén .
Megszokta már.
-
válasz
Koncipappa #1984 üzenetére
Beállítasz 10 percet majd ha sípol újra beállítod 10 percre
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest