- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tzombi
tag
Hát igen, sok mindent szeretnénk!
Tudomásul kell venni sajnos, hogy a kereskedelmi tévék, a reklámokból befolyó összegekből tartják el magukat. Fentebb írtam is, hogy ez mennyibe kerül. Míg a közszolgálati (királyi), ugye a nevében is benne van, hogy azt, a állam finanszírozza. Ők meg tehetik, hogy csak a műsorok közötti szünetekben adjanak reklámot.
Bár olvastam valami olyasmit, hogy a reklámok hangerejét lejjebb kell venni, de nem emlékszem pontosan. -
Tzombi
tag
válasz
philoxenia #69 üzenetére
Ehhez a konfigurációhoz egy kicsivel több élettapasztalt szükségeltetik! -
Tzombi
tag
Régen elképzelhetetlen tartottam, amikor az idegenbe szakadt ismerősök mesélték, hogy egy-egy filmet mennyiszer szakítanak meg reklámokkal. Most már a hétköznapi élet részévé vált. Az ember alkalmazkodik a feltételekhez. Kihasználva a lehetőséget, a reklámok alatt elvégzi a kis és nagy dolgát, ki megy rágyújtani, vagy a konyhába egy kis rágcsálni valóért.
-
Tzombi
tag
Nem a reklámok ellen vagyok, hanem minőségen vagyok kiakadva. Némelyik annyira élet- és valóságszerűtlen, hogy az már fáj. Sok terméknél túlzásba esnek a termék hatékonyságát illetően, de ez még belefér a pakliba. Az ember megveszi, kipróbálja, és azt mondja, „Na megint átb@sztak!” és többet nem vesz olyat. Vagy már eleve meg sem veszi.
Viszont vannak nagyon jó reklámok is, de ezek általában a múlti cégek készítik. Ott van rá lehetőség, hogy nem egy-két marketinges dolgozik, hanem egy külön irodát, osztályt tartank fenn. De végtére is, itt is a vezetőtől függ, hogy milyen reklám mehet ki a nagyközönségnek. -
Tzombi
tag
Nem tudom, hogy más hogy van vele, én a saját véleményemet mondom el, mintegy magyarázva a bizonyítványomat.
Egy időbe reggelente rádiót hallgattam, de meguntam, hogy szinte minden adón egy jópofának tűnő beszélgetés közben lejátszanak egy-két zeneszámot. Az én életfelfogásomhoz, pedig ez nem passzolt. A reggeleket úgy indítom, hogy jobb híján felrakom a „fülest” (fejhallgatót), és jó pörgős zenéket hallgatok. Lehet azt is mondani, hogy felspannolom magamat, az előtte álló napra. A zene lehet Dance-től, akár Brahms-ig szinte bármi, csak legyen tele lendülettel, élettel. Ezt egyik rádióadón sem találtam meg. Valahogy nem is hiányzik, mint neked a TV.
Az esték, az más dolog. Ez viszont gondolom, nem csak rám, hanem többünkre is jellemző.
A napi lótás-futás, stresszel teli nap után, szeretném kiengedni a fáradt gőz, szeretnék ellazulni. Megnézni egy olyan filmet, ami alatt nem kell gondolkodnom (hogy mi lesz holnap), átadni magamat a „lazulásnak”. A páromat érdekli a mindennapi sorozatok, és amíg szorgoskodik a konyhában (többnyire ő főzi a vacsit) a háttérben szól a TV, egy-egy pillanatot el kap a filmből, akár rántáskavargatás közben is. De a vacsora oda vonz engem is a konyhába, és így akarva nem akarva én is részese, szemlélője vagyok a műsornak.
A jó végzett munka tudatában, szeretnénk egy kicsit kikapcsolódni. Mivel mindennap nem mehetünk moziba, színházba, a videotékát is majdnem kikölcsönöztük már, túlnyomó többségben az esti szórakozás a TV marad. Vagy a számítógép!
De az egész napos számítógép előtt való görnyedést sem tartom ugyanakkor olyan jónak.
Én elmondhatom magamról, hogy igazából nem kötődök egyikhez sem, de bármelyiknek a hiánya már viszont nagyon bosszant. Nem történetesen a hiány, hanem maga tudat, hogy nincs ott ez, vagy az a lehetőség. -
Tzombi
tag
A napokban láttam egy reklámot, és most, hogy olvasom a bejegyzéseket, eszembe ötlött valami.
Tudtam eddig is, hogy egy-egy reklám nem kevés pénzbe kerül. De ez benne van a termék árába.
Szóval a reklám arról szól, hogy:
- Az ön hirdetése mennyi emberhez jut el? …… Ha minket választ 850.000-hez és nem kerül csak hat forintjába!
Számoljunk csak: 850.000 x 6 Ft = 5.100.000 Ft. Szóval ennyibe kerül egy harminc másodperces reklám?Akkor már megértem a D@@@n-t, hogy a beteg gyerekek megsegítésére indított kampány (minden termékből egy forint az alapítványnak) termékek, miért kerülnek három forinttal többe!
-
Tzombi
tag
válasz
parandroid #10 üzenetére
Mondom a konyhában is. Ez meg általában a párom felségterülete. Így sok beleszólásom nincs, nem lehet. Ha meg már úgy is szól, az ember csak oda-oda kapja fejét.
-
Tzombi
tag
válasz
parandroid #5 üzenetére
Ha csak muszáj, elkerülöm messzire.
-
Tzombi
tag
Jól van na! Egy kicsit elgurult a gyógyszerem!
Nem akartam ezzel senkit sem megbántani.
De akinek már kialakult a narancsbőre, és látja, hogy ezek a fiatal kis csajoknak nincs, már indul is az önértéktelenség, és rohan a kenőcsért.
Mint a ránctalanító krémnél. 16-20 éves lánynak, minek kell olyat használni? -
Tzombi
tag
A párom a potenciális ügyfél, a reklám marketingesek álma! Komoly munkába telt, amíg a kalgonról lebeszéltem. Kellett hozzá egy mosógépszerelés is.
A zsíroldó is egy csoda, hasonló van a fürdőszobai vízkőoldóval is. Ráadásul a végén nem is azt a csapot mutatják, amit előtte letisztítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy régebbi írásom, de most is megállja a helyét. (Szerintem)Viszketek a reklámoktólKülönösen a kozmetikai reklámok...
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest