- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
válasz
#82595328 #248 üzenetére
További jó flamelést. A piac majd eldönti, hogy igazad volt-e. Szerintem nem, a különbség köztünk hogy én nem minősítelek téged az eltérő véleményedért.
Amúgy meg én nem győztelek meg semmiről. Pár mondatom alapján belehelyeztél a kriptót támogató emberek sémájába, majd rámvetítetted az összes ezzel kapcsolatos előítéleted. Utána még némi megerősítési torzítás és meg is érkeztünk egy olyan helyzetbe, ahol te felsőbbrendű vagy, én nem tudok semmit, fentről lefele kommunikálsz, hiszen "nem várhatod el tőlem, hogy megértsem". Jól megmutattadMindeközben lövésed nincs rólam.
Azért kíváncsi lennék már csak a perspektívám tágítása érdekében a kripto és a nyugdíjrendszer problémái közötti párhuzamra. De gondolom nem mondod el, hisz úgysem érthetném.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest