Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Érdekes teszt, eddig nem is tudtam erről a performance level-ről...
Viszont most megnéztem ezzel a progival és elég érdekes amit találtam... Corsair TwinX DDR2 800MHz CL4 memóriáim vannak, konkrétan 4db 1Gigás (először csak 2 volt aztán fejlesztés...), egy Giga EP35-DS3 deszkában... 875MHz-en hajtom őket (lehet bírná tovább is, nem próbáltam) 4-4-4-12-n (2,1V-on de ennek gyárilag ennyi a default), és e szerint a progi szerint a Performance Level-em alapból 5, ami így a tesztedet látva irreálisan alacsonynak tűnik...
Egyébként felül nem írja ki a memória órajelét, ill. 0,0MHz-et ír a helyére, pl. CPUZ-től megszokott 437,5MHz helyett, szóval lehet hogy nem is 5 az az 5, csak alapból hülyeségeket olvas ki a memóriából?... Bár a többi érték helyesnek tűnik...

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest