- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Derail Valley
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valóság-tartalmat illetően... feltehetőleg nem túl sok volt ebben. Akkoriban még nem volt integrált GPU meg főleg nem külön videó-dekódoló egység. Vagy azt hazudta be, hogy játékokra OK - vagy csak nem jól diagnosztizálta a videózással kapcsolatos problémáit. (99% szoftver hiba.)
-
válasz
#65675776 #28 üzenetére
Az is, persze - csak amikor ez a téma ment, én a telefonkártyákon már túl voltam, de még messze a havidíjas előfizetés előtt. Szóval akkor éppen a lekaparós feltöltőkáryák estek kézre, amikor az ilyen FC-PGA procis konfigokat meg a már említett brutál leszorítós hűtőket kellett összepároztatni.
Egyébként ez valószínűleg már akkor is túlvédekezés volt. Olyan szabad szemmel láthatólag szarrá lesarkazott procikat láttam mindkét gyártótól egy-egy újrapasztázásnál, hogy csak hüledeztem, hogy ez még működik??? És működtek.
-
Visszajött a Cu-spacer, behalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest