Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Itt kérem folytatni: [link]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Lenry
félisten
nekem is meg kéne próbálnom, mert a cégnél van néhány és állítólag jobb vele textúrázni, de valahogy sosem éreztem, hogy nekem erre igényem lenne.
meg egyébként sem tudok rajzolni. szerintem én vagyok az egyetlen ilyen főállású grafikus az országban
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
total90
veterán
... én korábban rajzoltam papíron, talán nem is olyan rosszul. Aztán ennek vígan nekivágtam és pf... hát jó szar lett az első próba Na, de majd belejövök... remélem
Így házilag majd akarok rajzolgatni, posztolni róla... csak előbb jussak el egy szintre. Vagy az is lehet, hogy elkezdem és lehet követni a fejlődésem. Most épp egy YT tutorilat csinálok vagy 10x-re, de még mindig nem az igazi.
-
total90
veterán
Nem erre készültem, de itt most a Media Markt 33 éves szülinapja van és vannak akciók... aztán ez meg az utolsó darab volt és 125€-ra le volt tolva az ára... így meg nem hagytam ki
Amúgy PS-ban valami istenkirály a zoom, forgatás meg hasonló dolgok... csak a rajzolást kell még szanaszét gyakorolnom
-
Lenry
félisten
-
total90
veterán
Végül megvettem, egy 4. verziót... akció volt
-
Syl
nagyúr
Alternatíva van, csak nincs értelme. Wacom "A" rajztábla. Pont.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
total90
veterán
múúúú
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest