- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Aranyos kis irás,nem is tudtam,hogy létezik ilyen gépezet!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
FerroChrom #26 üzenetére
hehhh, nekem is megvan kb abból az időböl a freestartos felhasználó nevem
El sem tudod képzelni, milyen feelinges tolni egy ilyen pici noteszen az AOE2 vagy 2-t
de még az nfs2,3 vagy a settlers is igazán élvezetes rajta -
FerroChrom
csendes tag
Age Of Empires! Mennyit játszottam azzal is! Emlékszem, 2000 környékén vette meg bátyám az első komoly "családi gépet". Ha emlékeim nem csalnak, akkor egy Celeron 566-os gép volt, 128 MB RAM-mal, 10 GB-os winyóval és integrált 4 MB-os videóvezérlővel. Na, erre a gépre Windows 98 került és a Windows 98 telepítő CD-jén akadtam rá teljesen véletlenül az AOE-re. Naponta 4-6 órát ültem a gép előtt és folyamatosan AOE-ztem.
Bátyám nem volt valami boldog, mert ő meg internetezni akart az akkor elég komolynak számító betárcsázós net segítségével. Arra a netre is 2000-ben fizettünk elő és a mai napig él a felhasználói név és a jelszó!
-
angyalpc2
aktív tag
lehetett volna arról is írni hogy még tuningolni is lehet aszem 266-ra de lehet az csak a 110ct-kiváltsága volt na mindegy
egyébként a sony pcg c1ellenfele volt.jah amin kiakadtam: mikor kihozták az eee pc-t a 7,1col-lal meg 800*480-as felbontással akkor nem hittem a szememnek ugyanis ezek a toshibák meg sony-k már 10 éve tudták ezeket a felbontásokat és pl ma egy 11' colos sony bőven wxga-tud hanem többet
ezt is beletehetted volna mégegyébként tök jó írás talán még némi teszt eredményeket hiányoltam meg kíváncsi lettem volna egy konnektoros fogyasztás mérésre
de egyébként gratula
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
FerroChrom #22 üzenetére
igen, most sem olcsó, mert ritka mint állat, és ugye ezért kuriózum...
én sem tudtam olyan könnyen beszerezni... de meg van, és haverok előtt időnként jó vele villogni.. ezen meg már tök sok játék elmegy, ami a mai napig időnként előkerül, pl age of empires... -
FerroChrom
csendes tag
Na, ez is tuti egy gép, egyszer volt szerencsém kipróbálni egy ugyanilyet haveromnál. Tényleg nagyon kicsi és iszonyú jó szerkezet. Manapság is elég komoly árakat elkérnek érte, én például most 40000 Forintért láttam az egyik aukciós oldalon.
-
szekerkaa
csendes tag
Iszonyú jó gépek. Nekem volt 70CT, 110 CT is, most U100 van. Az az igazi fityisz!
2005-ös modell, 1,2 Ghz ULV Dothan, 1 giga RAM, 60 giga 1,8-as HDD, 2 USB, 1 FW, BT, Wlan, Lan, modem, 1 pmcia, és a dokkolóban a supermulti dwdrw)) ja és akkora, mint a régiek... most is arról írok
ja, igen, akksi 5 órás
-
bublee
csendes tag
Gratulálok a cikkedhez!!
Kítűnő nosztalgia hangulata van és pozitív, hogy leírtad mire használhatná az ember ma!! Tényleg megnyerő a kis gép(a családban van egy Satellite
), én simán örülnék neki mivel , ahogy te is mondtad egész este töltenék vele
Üdv és sok sikert (a remélem gyarapodó) cikkeidhez!!!
-
k.
őstag
Hát igen.10 év mulva a ma atomcsúcs gépek is elavultak lesznek.
Egyébként akkori áron nem drága.Mi 2 éve vettünk egy braviat 350ért.Előző tv 94es volt és akkor került 100ba.Az mai áron kb fél milla.Azóta azt a tvt a legcsorobb tescos is felülmúlja.Pedig made in japan volt.
Egyébként a mi 350es tv-nk ma már nem is kerül 100nál többe.Tudás alapján persze. -
bacsis
Közösségépítő
hát igen... 10év nagyon sok az informatikába, még 10év múlva pedig már múzeumban lesz a helye... azért volt olyan drága, mert 10évvel ezelőtt alapból drágábbak voltak a notik, még egy normál átlagos notesz is kb 5Xdrágább volt asztali társánál, ráadásul ilyen pici gépet senki sem árult a toshibán kívül, illetve még a sony de azok egy picit nagyobbak voltak...
-
1010
őstag
560k volt 98 ban ezek betegek,ennél a mac book air is jobb véte a mai árával.
jó kis masina sajnálom hogy divx et nem ismer
viszont pcmcia sok lehetőséget ad még akár 8gigás usb pendrive ot is lehet rá tenni vagy wlan adaptert is meglehet próbálni
vagy elve pcmica ssd disketmondjuk nagyon durva hogy ma már a a dual procis n82öm is erősebb nála
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Sweet Lou 6 #13 üzenetére
örülök, hogy tetszett ez is!
Várlak -
Sweet Lou 6
addikt
Tényleg egyre jobb cikkeket írsz ez is tök érdekes volt, Gratula, csak így tovább!
Egyébként most vettem 21-ért egy 512-es sapphire hd3850-t, ennyire kedvező ajánlatot nem hagyhattam ki...
Jövő héten megyek Fülére, majd talizhatunk
-
Yess, tuti gép
Kéne egy nyomban
A Gericomom is ilyen paraméterekkel rendelkezett, csak az kb. 2x ekkoraMondjuk sajnos mindennapi használatra nagyon lassú már (gondolom a Libretto is) de ha valahol olyan gép kell ami fillérekből megvan, és lehet rajta szöveget bevinni vagy olvasni, na akkor ez a megoldás
Amúgy ami még nagyon odavágna az EEE-nek az nem csak ez, ahnem a Psion S7, Netbook, ahogy már párszor leírtam
-
bacsis
Közösségépítő
örülök, hogy tetszett az írás, kedves Domi007
Szeretnék mindíg a kedvetekbe járni az írásaimmal! -
JoeYi
őstag
ez a fénykorában mennyi volt? 1 millió?
-
ttower
aktív tag
nincs semmi körzor vezérlő. -> nincs semmi kurzor vezérlő.
-
domi007
őstag
Egyre jobb cikkeket írsz, komolyan mondom, az a lekváros is jól volt megírva, de ez a teszt még egy picivel jobb. Részletes érdekes, pont jó helyen egy-egy kép, nekem tetszett.
Jó kis masina, és az NFS2-vel már jól el lehet szórakozuni, a settlers sorozatról nem is beszélve.
DOMy
-
k.
őstag
Gratula.Jó irás
.
Szerintem ez inkább a mai fejlettebb-érsd 6-700ezres- szubnotik elődje.Ha eeepc lenne akkor jóval de jóval kevesebbet tudott volna.Szerintem.
De legalább okosodtam picit -
bacsis
Közösségépítő
Hibák még előfordulhatnak, igyekszem javítani!
Várom a hozzászólásokat, véleményeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Úgy gondoltam, amíg nem készül el a „lekváros” tesztem folytatása, addig kedveskednék nektek ismét egy...
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest