Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Én is végigvittem. Szerintem jó másfél óra volt mindkét történet, lehet kettő. Deltán nyomtam, Crysist elvből nem játszom a legnehezebb fokozat alatt.
Akinél ilyen bugos nem lehet, hogy nem teljesen stabil a procituningja? A Crysis nagyon érzékeny rá, annyira labilis az engine hogy néha még egy prime stabil procival is durva dolgokat produkál, amik gyári alapórajelen nem jönnek elő. A kedvenceim a levegőben lógó autóalkatrészek és a társai fejére hugyozó katona. Nálam mindkettő csak tuningolt - prime stabil- procival jött elő.
Viszont most szinte semmilyen bug nem volt. Nomaddal nem tudtam gránátot dobni, ha megpróbáltam belefagyott a fegyver a kezembe. Meg egyszer hibaüzenettel leállt. Ennyi volt az egész. Szkript problémák is akadtak de ezek nem igazán bugok, inkább átgondolatlanságok. Beragadó csapattársakkal/ellenfelekkel egyszer sem találkoztam. A gépigény is óriási volt, a gyári játékokban azért tudták, hol a határ, nem jött feléd egyszerre 4-5 autó és 15-20 katona. Jól be tudja lassítani a gépet. Azért komoly akadások hál'istennek nem voltak. Nekem nagyon tetszett, állati kreatívra sikeredett, főleg az első epizód. A sztoriból viszont nem sokat értettem. A németem csapnivaló, a feliratra pedig nem volt idő figyelni. Mi volt a gond pl. a csajjal? Nem értettem, miért akarják kivégezni a katonák és azt sem, a Crysishoz képest mikor játszódik a sztori...
-
Silenzio
addikt
Pont ma gondolkodtam rajta, hogy hetedszer is felrakom a Crysis-t, de akkor inkább ezt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- INNO3D RTX 3080 12gb
- LG 32GS95UE-B OLED monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest